just for the colours

Vielä pieni väripläjäys Kööpenhaminan reissusta. Ihan vain värien takia. Viimeinen kuva hieman iki-ihanan Katien tyyliin -yksi lempiblogeistani tällä hetkellä.

*

Just a few more pictures from Copenhagen. Just for the colours. The last photo is taken a bit in the so wonderful Katie's style -one of my favorite blogs at the moment.

ps. My red boots are Lady Jatsari by Salakauppa :)

14 comments:

 1. Oh the colours the colours! Ja makeet buutsit viel kerran :)

  ReplyDelete
 2. Aaa, hei, sulla on noi ihanat kengät! Oon ajatellut samoja sinisinä. Paitsi kumpikin väri on kyllä yhtä hyvä. Näytät muutenkin tosi kivalta (as usually)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks thanks :) En olis ehkä itse osannut valita väriä, sain nämä mieheltä joululahjaksi pari vuotta sitten, joten hän oli valinnut värin. Sinisetkin on ihanat!

   Delete
 3. Ah, kiitos näistä väreistä. Sun värisilmä on tosi herkullinen ja inspiroiva. Meikäläinen haaveilee noista saappaista sinisinä! Ne on niiin hienot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ole hyvä ja kiitos! Ne siniset on aika huikeen väriset :)

   Delete
 4. Wonderfully bright and pretty too, your lucky to find this around you.

  ReplyDelete
 5. Voi mitkä buutsit! A mitkä ne on, kaikki muut tuntuu tietävän..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Milla! Buutsit on Salakaupan Lady Jatsarit. Salakauppa löytyy Helsingin keskustan postin kulmalta lasipalatsia kulmittain manskulla. Näköjään nettikauppakin löytyy ;) http://www.com-pa-ny.com/shop/

   Delete
 6. Ihanat värit ja makee talorivistö!

  ReplyDelete
 7. Todella herkullisia värejä. Ja nuo sun kengät! Ostain oitis, jos vaan löytyisi minulle sopiva koko. Harmillista, että koot alkavat 38:sta. Aina sama ongelma:(.

  Anna-Sofia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpäs tajunnutkaan ettei niitä valmisteta pienempinä. Nimittäin oma jalka on 38, mutta tuo 38 kokokin on aika reilu eikä pysy jalassa ilman erillisiä pohjallisia.

   Delete