friday thoughts


Pari kotikuvaa ja värejä tältä perjantailta. Pienessä suloisessa viirissä on niin ihanat karkkivärit. Viirin Mimille on tehnyt taitava ystävämme Iina, jonka uudessa blogissakin voi ihailla muutamia hänen tekemiään ihanuuksia. Mimi rakastaa dinosauruksia ja vaaleanpunaista, joten tuo dino hyllyllä oli aika hyvä löytö! Vähän uutta väriä kotiin tuo ihana Hayn Mega Knit torkkupeitto. Eli nyt viimein saavat sohvatyynytkin ne kevätpäälliset, jotta ovat paremmin sulassa sovussa uuden peiton kanssa. Koitanpas siis ehtiä kangaskauppaan ja ompelemaankin nyt viikonloppuna! Oikein hyvää viikonloppua teillekin!

*

Few home photos and colours of today. The cute banner pennant was made for Mimi by our friend Iina, you can find few more nice things made by her in her new blog. At the moment Mimi loves dinosaurs and pink, so that dino was quite a good find! Little bit new colour of spring to home brings that the new and so nice Hay Mega Knit blanket. Now I really need to get the sofa pillows to match a bit better the blanket somehow, hope I have time to visit some fabric shops and do some sewing this weekend as well! Wishing you a happy weekend!

14 comments:

 1. Always love your colorful pics - enjoy your weekend!

  ReplyDelete
 2. Ihanat kuvat! Ja tuo vaaleanpunainen otus tuolla hyllyllä on ihan huippu! :D

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Kiitos Maiju, yllättäen tulikin taas aika värikäs kuvasetti :)

   Delete
 4. Oi ihania värejä.
  Tyttäreni pitää myös dinoista ja leikkii veljensä omilla. Tuon pinkin dinon nähdessä tyttäreni ilostui suuresti. Mistähän olet sellaisen löytänyt, jos vaikka tyttäreni joskus yllättäisin :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Taija ja kiitos! Valitettavasti dino löytyi Pariisista asti, Bonton lastenliikkeestä. Nyt ei ole tullut ainakaan itsellä ihan vastaavia vastaan Helsingin kaupoissa... Mutta yllättävän paljon samoja tuotteita löytyy nykyään täältäkin, joten jospa näitä löytyisi jostain lähempääkin :)

   Delete
 5. Kuvasi ovat niin valloittavia :)

  ReplyDelete
 6. Ihanaa tulla värihyppelylle tänne pitkästä aikaa!
  Miten toi Hayn viltti ylttää teillä päiväpeitoksi?
  Duunissa hypistelen sitä päivittäin- on mielettömän pehmonen ja lämmin,
  mutta ei se punkkaa peittäis. Jollei sitten puolittain poikittain.
  Mä ottaisin noi Mimin sukkikset, tehdäänkö niitä 160 centtisiksi asti? ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi ja kiva kun tulit käymään :) Siis hups, mun luulin kirjoittaneen torkkupeitto... Eihän se mitenkään meidän sänkyä peittäis tosiaan! Voi olla että noita sukkiksia löytyy isoja kokoja kans h&m:n lastenosastolla, en ole varma kun itse tsekkailin vain pienia kokoja.

   Delete