about a stool


Meillä asuu pieni jakkarahullu, se omii kaikki jakkarat ja nousee niille vuorotellen istumaan tai kuljettaa niitä ympäri asuntoa. Jos jakkaralle ei itse juuri ehdi istumaan, voi siihen asetella omat tavarat. Pari viikkoa sitten käytinpä minäkin Finnish DesignShopin alea hyväksi ja hankimme meille kauan haaveissa olleen Aalto 60 jakkaran. Aalto jakkaran juhlavuoden 2013 istuinosissa komeilevat Aallon kuuluisan Paimion parantolan sisustuksesta lainatut värit. Jostain syystä sydämeni sykkii vuorostaan taas oranssille värille ja kun mieheni ehdotti väriä se oli ihan selvä valinta. Aika ihana se on. Niin, ja se jakkarahullu-pikkuneiti ilmoitti heti kun vaan jalat oli saatu ruuvattua paikoilleen, että se on sitten hänen tuoli. Siinä oli hyvä istua ja heilutella jalkoja ja voihan siinä vaikka säilyttää salkkuja jos ei ehdi istuskelemaan. 

*

We have one little person at home who’s crazy about stools. She says she owns them all and sits on each at a time unless she’s carrying them around. In case she’s busy doing other things the stools are storing her things, dolls or books. Few weeks ago the Finnish Design Shop had a sale and we decided to use it to get one extra stool for home. The Aalto stool 60 by Artek comes now in special anniversary edition colours that are borrowed from the interior of the Aalto’s famous Paimio Sanatorium. Lately I’ve been into orange and as my husband also wished for the orange one, the decision was made. As soon as the legs were screwed in place the little miss informed the stool is hers. Have to say she starts to know what she wants… Unless she’s not using the stool it seems to be always storing her things.

11 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos! Pikkuneiti hoiti somistuksen ja oli pakko ottaa kuva makeista väreistä yhdessä :)

   Delete
 2. Itsekkin ostin eilen oranssia, verhon mauuhuoneeseen.pois omalta mukavuusalueelta vaikka väreistä tykkäänki mutta oranssia nyt harvemmin näkynyt tässä talossa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellä on oranssi ollut aika kauan hieman pannassa, kun siitä tulee helposti omaan makuun hieman liian retrofiilikset. Nyt väri taas vaihteeksi tuntuu todella raikkaalta -kunhan on erillään tummanruskeasta ;)

   Delete
 3. Replies
  1. Näin keväällä varsinkin tuntuu niin raikkaalta vaihteeksi! :)

   Delete