new look


Ihan pakko mainita, että sain päivitettyä blogin ulkoasun kesäkuosiin! Jo jonkin aikaa on ollut tarkoituksena vaihteeksi päivittää blogin lookkia ja nyt vihdoin inspiraation iski viedä projekti loppuun. Koitin pitää tyyliä yksinkertaisena, mutta eihän se täysin onnistunut ja ihan pakko oli saada mukaan myös hieman karkkivärejä! Itsestänikin lisäsin sivupalkkiin kuvan, mutta tuon järkevämpää en onnistunut saamaan... Opinpas kerralla jutun jos toisenkin html-koodauksesta, onneksi googlaamalla löytyy vastaus melkein joka jippoon! Sivu ei ole vielä ihan valmis ja pari asiaa ei sitten millään ottanut onnistuakseen, mutta itse olen tyytyväinen ainakin noihin aloittelijan taidoilla tehtyihin perus koodauskikkailuihin ja muutenkin blogista tuli kivasti nyt hiemän enemmän oman näköinen!

 *

I just have to mention that I finally got my blog look updated! It's been some time I've planned to do this but finally got inspired to finish it! I wanted to keep the style simple but of course couldn't help getting few candy colors in! Also got my photo updated, but just couldn't get any more serious than that... At least I learned many new tricks about html-coding, thanks for Google! The page is still not exactly ready and I'm still struggling to get some things right. But I'm happy with it and that I got those few things added as I wanted. I feel also that the blog looks now in a nice way more of its own now too!

25 comments:

 1. Replies
  1. Oli kyllä :) Hauskaa nähdä ammattilaisen kuvat omasta kodista, mutta vähän hassua nähdä oma koti lehdessä vaikka täällä blogissa kotikuvia riittääkin!

   Delete
 2. Hieno uusi ulkoasu blogilla!

  ReplyDelete
 3. Ihana uusi lookki! Karkkiväreille on aina vähän tilausta!! :)

  Anne @ Koti kolmelle

  ReplyDelete
 4. Ihana ulkoasu Pinjis!! :) Niin kaunista täällä!

  ReplyDelete
 5. It's looks so crispy and clean! nice :)

  ReplyDelete
 6. It looks nice and fresh and bright! Like it!

  ReplyDelete
 7. Tosi hieno! Mulla on kans ollu tässä toukokuussa blogissa ulkoasuremppa, nyt ollaan jo lähellä "sitä omaa", mutta ei vieläkään täysin. Tykkään tästä asettelusta ja ilmavuudesta. Sekä pojot noista some-napuloista, hyvät värit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mullakin meni oikeasti aika kauan aikaa kun mietin mitä ihmettä sitä keksisi :)

   Delete
 8. Pallotuolista heti tunnistin :) Upea koti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kyllä te blogikaverit ootte ollu tarkkoina ;) Kiitos Aniliininen!

   Delete
 9. Ihana uusi look, toimii! Tänään kolahti uusi Deko postilaatikkoon...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, mullakin kolahti ja täytyy sanoa, että piti heti mennä selaamaan ;)

   Delete
 10. Niin on kaunista :) Pisteenä iin päällä on kyllä tuo sinun kuvasi, se on huippu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuo kuva on kyllä aika muikelo, mutta ihan hauska ja parempi kuin ei mitään :)

   Delete