Arabia Lysti arvonnan voittajat/giveaway winners


Arabian Lysti -lastenastiasetit on nyt arvottu! Ihmeekseni arvonta postauksen alla oli vain reilu 200 kommenttia, vaikka kommentteja oli tullut lähemmäs 400. Kadonneet kommentit onneksi löytyivät bloggerin julkaistuista kommenteista, mutta en valitettavasti ole saanut niitä näkymään enää arvonnan alle. Otin kuitenkin kaikki kommenttinsa jättäneet mukaan arvontaan, tämä vaati hieman näpertelyä, mutta loppujen lopuksi muutamien tuplakommenttien vähentämisen jälkeen osallistujia oli yhteensä huimat 379!

Uudet Lysti astiat ja niiden kuvitus saivat osakseen paljon ihailua. Yleisesti ottaen Kettu-astiasetti vaikutti erittäin monen suosikilta kommenttien perusteella, mutta aika tasaisesti kaikki astiasetit saivat ääniä.Omavalintaisen Arabian Lysti-lastenastiasetin voittivat:

Anni: "Oi karhu olis ihana :)" (kommentti nro. 147)

Pelaguu: "Ovatpa aivan suloisia ja ihania! Valintani on karhu." (kommentti nro. 41)

NooranElämää: "Orava olisi minun suosikki. :)" (kommentti nro. 349)


Paljon onnea voittajille! Voittajat laittakaa yhteystietonne minulle sähköpostilla osoitteeseen pinjacoladas@gmail.com niin saadaan teille haluamanne Lysti-astiasetit! 

-

The winners of the Arabia Lysti childrens tableware are Anni (with comment 147), Pelaguu (with comment 41) and NooranElämää (with comment 349)! There was somethign wrong with Blogger's comments as half of the almost 400 comments do not appear under the blog post, but I found them all in the published comments selection. Unfortunately I couldn't yet get the comments visible, but all comments have been considered in the giveaway! Congratulations to the winners!

7 comments:

 1. Kiitos! En tiedä mitä sanoisin, kun yleensä ei oikein ole tuota tuuria arvonnoissa. Olen siis iloisesti yllättynyt!! :D Aivan mahtava juttu! Nyt pitää sitten vain miettiä, meneekö lahjaksi vai jättäisinkö kotiin pikkuvieraita varten. Kiitos vielä kerran ja laitan postia hetimiten tulemaan. :) Onnellinen Pelaguu.

  ReplyDelete
 2. Oi ihanaa! Täälläkin ollaan tosi yllättyneitä! Miten kylmän ja harmaan päivän muutitkaan ihanaksi, kiitos arpojalle!

  Laitoin postia tulemaan,
  Anni.

  ReplyDelete
 3. Onnea voittajille:)! Ja voi, miten ihana blogi sinulla on! Löysin tämän toisen blogin kautta ja pakko oli lukaista heti tässä monta postaustasi:)! Niin kauniita kuvia!!!

  ReplyDelete
 4. Voitot näyttää aina tippuvan rekisteröityneille lukijoille? Otetaanko anonyymeja lainkaan huomioon. Onnea kuitenkin voittajille, kivat voitot saitte

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kyllä kaikki nimimerkilliset anonyymit kommentit olivat ehdottomasti arvonnoissa mukana. Nyt vaan nämä palkinnot sattuivat menemään näille kolmelle googlen rekisteröityneille lukijoille. Arvonnassa oli myös paljon anonyymeinä kommenttinsa jättäneitä, mutta suurin osa rekisteröityneitä. Myöskin kaikki palkinnot sattuivat menemään Suomeen, vaikkakin mukana oli useampi ulkomaalainen osallistuja.

   Arvoin kolme numeroa kaikkien 379 kommentin väliltä random.org numerogeneraattorilla. Tosin muutamaa anonyymiä ilman nimimerkkiä jättänyttä "Kettu!" kommentin haltijaa olisi ollut vaikea tavoittaa.

   Delete