today's colours


Siinäpä tämän sadepäivän värit, minttu raikastaa kivasti tuota punaista. Tuota cokistahan piti ostaa ihan hienon pullon takia ja sadetakki maailman ihanimpien pisaroiden takia. Hetki sitten Marimekolla oli -15% alennus tuotteista kanta-asiakkaille ja kun liikkeessä sattui olemaan vielä yksi Pisaroi sadetakki niin hullustihan siinä kävi. Nyt ei siis shoppailla taas itselle mitään vähän aikaa vaan pidetään sadetakkia kiltisti sitten satoi tai paistoi! Mutta onhan se kertakaikkisen ihana! Ja nyt painun pehkuihin, jospa uni selättäisi tämän flunssan ja pääsisin huomenna Habitareen!

-

Here's the colours of this rainy day that we spent inside trying to heal the flu. I got to get a coke just for the cool bottle of course and the raincoat for the most beautiful raindrops. Some days ago Marimekko had few days with -15% sale for everything and as I saw the last remaining Pisaroi raincoat in the hanger I just had to try it on and then it was already too late to back up. So now I better not buy anything for myself for some time and I'll wear this lovely coat whether it rains or shines! But so what, I love it! Now I better get to bed to get over this flu so I can visit the Habitare furniture fair tomorrow!

10 comments:

 1. Herkkuja värejä! Olis hauska kokeilla tuollaista sadetakkia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, eilen pääsinkin sateeseen pitäämään takkia ja niinpä sade lakkasi! Mutta varmasti tässä ehtii tätä vielä useasti pitämään :)

   Delete
 2. Niiiiin herkullisia värejä! Toi turkoosi etenkin nyt iskee, niin ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkoosi/minttu on mulla vähän sellainen ikuinen suosikki :)

   Delete
 3. Minulla kävi ihan yhtä hullusti samassa "huikeassa" alessa, saman takin kanssa.. jäi päälle ja onhan se i-h-a-n-a! :) Syksy saakin tulla. Kauniita värjeä blogissasi!

  ReplyDelete
 4. sairaan hieno munakello!! :D saako kysyä mistä tuollaisia saa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi eiiii ei tääl imatralla oo tigerii :(

   Delete
  2. No hitsiläinen! Se on kyllä aika kiva kauppa, mutta valikoima muuttuu sen verran tiheään, että just tuota munakelloa ei sieltä välttämättä enää löytyisikään :(

   Delete