Reason to celebrate / Aika kilistelläHämärtyvässä illassa oli hetki nauttia vielä lämpimästä parvekkeesta, katsella talojen syttyviä valoja ja Linnanmäen vilkkuvaa maailmanpyörää. Mutta poksautettiin me myös pullon shamppanjaa ja kilisteltiin uudelle kodille ja tulevalle muutolle! Kesä on mennyt hulinassa, nimittäin lomareissujen välillä juostiin asuntonäytöissä ja pankissa useamman kerran ja niin siinä kävi, että vihdoin unelmien koti löytyi ja mikä parempaa, nyt se on meidän! Nykyinen kotimmekin on jo myyty ja kuukauden päästä pääsemmekin ihmettelemään puutarhan hoitoa parvekkeen kukkien kastelun sijaan. 

Onhan tässäkin kodissa vietetty monta ihanaa vuotta, tänne on tuotu molemman tytöt synnytyssairaalasta ja ihmetelty perhe-elämää. Täällä kodissa ollaan asuttu korkeuksissa ja nautittu mahtavista maisemista joka päivä, katseltu vuodenaikojen vaihtumiset, kevään vihertymisestä syksyn ruskaan. Parvekkeelta on myös ihasteltu useammat uuden vuoden ilotulitukset sekä kurkittu kesäaamuina mihin aikaan maailmanpyörä alkaa pyöriä. 

Täällä kodissa on ollut oikein kiva asua, mutta nyt mielessä lähinnä pyörii se ihana uusi koti ja sen kodikas henki ja kauneus. Uudesta kodista enemmän kuin sen aika on, ja sehän on onneksi jo pian!

/

It's nice to enjoy a late summer evening when the balcony is still warm but it's getting dark outside and we can see the blinking lights of the amusement park well. Although now we also had a good reason to open a champagne bottle and cheer for our new home! During the summer we've been actually extremely busy going to house showings and running in the bank as we finally found a perfect home and managed to get it for us too! Now we've also sold our current flat and can't wait to move after one month!

Here we have spent many nice years, brought the girls home first time from the hospital and learned to be a mom and a dad. As we live in a high floor we have been able to see all the seasons change color from our windows and watch the New Year's fireworks from the balcony. Although I can't really wait to make new memories in the new home and enjoy the green backyard instead of only watering the flowers in the balcony!


*Keltaiset Nappula-kynttiläjalat saatu Iittalalta bloginäkyvyyteen. 
/ Yellow Nappula candle holders by Iittala for blog visibility.

9 comments:

 1. Upeat maisemat partsilta! Onnea talon myynnistä..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oikeastaan tuo kuva on vain osa maisemaa, täältä näkyy myös paljon muuta, mutta halusin rajata tuon Linnanmäen kun se on näin syysiltoina aina niin kiehtova. :)

   Delete
 2. En malta odottaa uuden kodin kuvia! Onnea kaupoista, uuden ja vanhan kodin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! En malta odottaa, että päästään sinne! :)

   Delete
 3. Congratulations on your new home! That is very exciting! I love the photos!

  -Courtney from Barefoot in Blue Jeans
  barefootinbluejeansblog.com

  ReplyDelete
 4. Onnea uudelle kodille! Hyvään aikaan pääsette muuttamaan, piha saa rauhassa painua talvilepoon ja kevääseen mennessä on kerätty runsaasti ideoita. On myös jännittävää miten jotkut jutut viehättävät vasta, kun ei enää asu kerrostalossa ja jotkut jutut jäävät selkeästi sinne hissielämään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On kyllä totta, että jotkut asiat muuttuvat täysin kun asutaankin talossa, hissielämää ei kyllä tule ikävä, mutta kaupungin läheisyyttä varmastikin. Mutta tällä hetkellä tuo asuinympäristö tuntuu juuri oikealta koko perheelle. Ihana päästä omalle pihalle haravoimaan syksyn lehtiä ja tosiaan ideoita pihaa sitten talven aikana!

   Delete