Sisustusbloggaajien kirpputori ja myyjäiset vol.2Helsinki Design Week järjestetään taas pian syyskuun alussa ja päätimme pitää sen yhteydessä Sisustusbloggaajien kirpputorin ja myyjäiset lauantaina 13.9. Tällä kertaa tapahtuma pidetään Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla, eli jos olet menossa vaikka Habitareen tuolloin tule moikkaamaan myös meitä Pasilassa!

Myynnissä on siis kirpputoritavaraa ja vintage aarteita, sisustusjuttuja ja vaatteitakin sekä myös bloggaajien itse tekemiä tuotteita. Kirpparimme facebooktapahtumaan voit ilmottautua TÄÄLLÄ ja maksuthan hoidetaan käteisellä. TERVETULOA!

P.S. Unohtui mainita, että myyjäistelyjen ja kirpputorin jälkeen klo 18:00 alkaen Veturitalleilla vietetään vielä lavatanssit! Lavatansseihin pääsymaksu on 15€, kirpputorille pääsy on toki ilmaista!

/

Soon it's time for the Helsinki Design Week in the beginning of September. With a group of great Finnish interior bloggers we decided to host another flea market in Helsinki on the 13th of September. The event will be in Pasila in the old Veturitallit, so you can drop by easily by train from the center of Helsinki or on your way to the Habitare fair! We'll be selling all kinds of flea market goods and some of our own products. WELCOME!

6 comments:

 1. Tulossa ollaan, täältä 600 km:n päästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No vau! Sinä viikonloppunahan on kyllä paljon nähtävää Helsingissä (muutakin, heh) :)

   Delete
 2. Replies
  1. Tosiaan jes! :) Nyt alkaakin kaappien perkaus urakka ja muun myytävän kehittäminen!

   Delete
 3. Hyvä juttu ja nyt aion olla paikalla myös jollain tapaa :)

  ReplyDelete