Design Torget - Stockholm design shops 4/5


Ohoh, blogi yritti vahingossa jäädä kesälomille! No, täällä ollaan ja laitetaanpa loput Tukholman sisustusliikevisiitit tänne ennen kuin nekin unohtuvat! 

Varmaan monelle tuttu Design Torget on ollut jo vuosikausia Tukholman reissujen yksi kohde, jonka piensisustustuotteet ja design-esineet on pitänyt aina käväistä tarkistamassa. Tämä on aika hyvä tuliaiskauppa kun valikoimassa on monenlaista pienta hauskaa ja tyylikästä, joukossa myös pienempää paikallista designtuotantoa sekä tietenkin tuotteita myös lapsille. Design Torget sijaitseekin ihan keskustassa, siinä Sergelin torilla. Arlandan kentälläkin muuten löytyy pienempi Design Torget -liike jos tuliaiset on unohtunut ostaa kaupungista!


Design Torget
Centralhallen, 111 20 Stockholm


Muut tukholman design-liike jutut:
Little Spoons & Kabelverket - Stockholm design shops 5/5


/

One more design shop from Stockholm center. The Design Torget is a shop with various small design and interior objects also from smaller local designers. You will find it right in the center of Stockholm at the Sergels torg by T Centralen subway.


Design Torget
Centralhallen, 111 20 Stockholm


My other Stockholm design shop posts:
Little Spoons & Kabelverket - Stockholm design shops 5/5
6 comments:

 1. 5/5 odotellessa, ylihuomenna olisi lähtö Tukholmaan :-). Kiitos näistä edellisistä ja ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! T. Emma Turusta

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sainpas vihdoin loputkin blogiin! Oikein mukavaa Tukholman matkaa ja ihanaa kesää myös!

   Delete
 2. Design torget on yksi omista kestosuosikeistani. Ihan mahtava tuo tarjotin toisessa kuvassa =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellä se on myös ollut aina se paikka, minne on ainakin on pitänyt ehtiä. Tuo tarjotin on ihan huippu! :D

   Delete
 3. Kiitos näistä vinkeistä! Tulevat tarpeeseen kun kesälomalla on ohjelmassa muutama päivä Tukholmassa jossa ei ole tullut käytyä vuosiin, kiitos opiskeluvuosien aikaisen laivalla töissä olon ja risteilyähkyn. Vaikka lasten ehdoilla reissu mennään niin toiveissa on, jos äitikin edes johonkin putiikkiin ennättäisi siinä sivussa pikaisesti piipahtaa! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä mitään, kiva jos näissä oli mitään uusia vinkkejä! Jospa ehdit johonkin putiikkiin kirkkaamaan siinä samalla! Tukholmassa on kyllä paljon tekemistä ja näkemistä myös lapsille, jospa mekin päästäisiin käymään jossain välissä siellä myös lasten kanssa :)

   Delete