2 Little Spoons & Kabelverket - Stockholm design shops 5/5


Tämä pieni liike löytyi vierailtuamme Mimmi Staaf Möbelmakeri -liikkeessä Midsommarkranssenilla, Mimmin suosituksesta kävimme myös viereisessä 2 Little Spoons sisustus- ja teeliikkeessä sekä värikkäitä lasisia vintagevalaisimia myyvässä Kabelverket-putiikissa, josta myös kuvia alla. 2 Little Spoons on pienen huoneen kokoinen putiikki, mutta täynnä kauniisti aseteltuja kodin sisustamisen esineitä ja tuotteita, sekä tietenkin teetä! Itsellä omaksi tuliaiseksi kaupasta lähti mukaan aivan hurmaavan tuoksuinen kynttilä.

Kesämatkaajille tiedoksi, tämä putiikki lomailee heinäkuun ja aukeaa taas elokuun alusta ja silloinkin on auki vain lauantaisin klo 11-16. Mutta huomasin, että 2 Little Spoons -nettisivuilla onkin juuri nettikauppa aukeamassa, eli heidän valikoima löytyy myös sieltä.

2 Little Spoons
Ringdansvägen 3, 126 30 Hägersten 
www.2littlespoons.comThis cute small shop we found as we were visiting the Mimmi Staaf Möbelmakeri, Mimmi recommended us to check out also a few small shops right next door at the Midsommarkransen. 2 Little Spoons is a quite tiny space but filled with beautiful things for home decor and some tea too. You can find their product selection in their webshop. As the webshop is open the actual shop is on summer vacation and closed until 1st of August and from then on open on Saturdays 11:00-16:00. Below some photos of a vintage lamp shop Kabelverket in the same neighborhood.

2 Little Spoons
Ringdansvägen 3, 126 30 Hägersten 
www.2littlespoons.comMyös Midsommarkransenilta löytyvä Kabelverket on nyt kesälomalla, mutta tämä vontage-valaisimia myyvä liike on muutamia päiviä auki silti myös kesän aikana, tarkemmat tiedot löytyvät heidän Facebook-sivuiltaan. Täältä voi tehdä aika uniikkeja löytöjä jos etsii oikein erikoista valaisinta. Kannattaa siis kurkata, jos sattuu olemaan tuolla päin! 

Kabelverket
Aprilgatan 2, 126 30 Hägersten 


Muut Tukholman design- ja sisustusliike juttuni:
Design Torget - Stockholm design shops 4/5
This little shop selling very cool vintage glass lights can also be found at the Midsommarkransen Stockholm. Kabelverket is closed for the summer but random opening times for the holidays and also autumn opening times can be found on their Facebook page. Really worth a visit especially if you are dreaming of your own unique vintage light!


Kabelverket
Aprilgatan 2, 126 30 Hägersten 


My other Stockholm design shop recommendations:
Design Torget - Stockholm design shops 4/5

2 comments:

 1. Oi, miten ihanat jalalliset lasit! Muistatko minkä merkkiset olivat?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! En valitettavasti tiedä lasien merkkiä. Tuetenkin tuolta voi varmasti kysellä sitä sähköpostilla jos ei löydy mistään.

   Delete