Asuntomessut Vantaa 2015 - VivolaVietin tämän päivän kiertäen Asuntomessuja Vantaan Kivistössä, tänään messualue oli jo auki lehdistölle ja yleisölle asuntomessut aukeavat huomenna 10.7. ja ovat auki seuraavan kuukauden 9.8.2015 saakka. Otin paljon kuvia ja muutama messukohde nousi selvästi omaksi suosikiksi ja tässä niistä ensimmäinen: Vivola, kohde 19. Talon on suunnitellut arkkitehti Tapani Takkunen ja sisustuksesta vastaavat Eeva Takkunen ja Ulla Koskinen, entinen Dekon päätoimittaja, nykyinen Asun-lehden päätoimittaja. 

Taloa voisi kuvailla sanoilla rauhallinen, tyylikäs ja kodikas. Mielenkiintoisen rakenteesta teki rakennuksen ja väliseinien massiivipuinen runko, joka muodosti sisäseinien pinnat. Talo on koottu valmiista massiivipuisista elementeistä, jotka nostetaan paikoilleen. Sisäseinien vaalea käsittely teki sisätiloista hohtavan vaaleat, mutta myös lämpimät puupinnan ollessa silti tunnistettava. Tässä kohteessa mielestäni myös talon arkkitehtuuri ja sisustus edustivat parhaiten yhtenäistä linjaa ja ne tukivat toisiaan kautta linjan.

Ajattomat ja tyylikkäät huonekalut Artekilta, Woodnotesilta, Vitralta ja Luonalta täydensivät taloa toistaen myös puuta eri muodoissa. Tässä kohteessa pidin myös paljon sisäpihan terassista, joka yhdisti pienen ulkosaunan taloon. Sisäterassista en saanut nyt kovin ihmeellisiä kuvia, joten suosittelen ehdottomasti vierailemaan kohteessa ja ihastelemaan sitä paikan päällä!

Lisää kuvia asuntomessuilta huomenna!
Muita postauksiani asuntomessuilta:  


/

I visited today the housing fair in Vantaa Kivistö. The fair will be open for public since tomorrow until 9.8.2015. This is one of my favorite houses, designed by Tapani Takkunen and interior design by Eeva Takkunen and Ulla Koskinen. 

I loved this simple and elegant way of a wooden house without making it too obvious with the light tones in the interior. But you could still see the material around the exterior and interior of the house. The stylish furniture was by Artek, Woodnotes, Vitra and Luona.

No comments:

Post a Comment