Kesäasioita - Summer things


Tänä kesänä on onneksi saatu nauttia useista aurinkoisista kesäilloista. Yksi ihanimmista asioista kerrostaloasumisen jälkeen on se, että nyt lasten mentyä nukkumaan me aikuiset saamme vielä nauttia kesäillasta ulkona. Nyt on ihasteltu myös suuren Jasmiinin kukkien tuoksua ja kovasti odotellaan onnistuuko omista mansikoista saada edes maistiaiset tai jopa pienen sadon. Paljon on meillä vielä puutarhan hoidosta opittavaa, mutta aika paljon on jo näin ensimmäisenä kesänä opittukin!

Täällä on grillailun lomassa syöty tietenkin paljon uuden sadon perunoita ja muita vihanneksia. Kesäkeittiötä ei meidän puutarhassa ole, mutta toki perunat voi rapsuttaa myös pihalla auringossa. Sokevan mustan juuresharjan olen aiemmin ostanut ystäväni Mairen Kettukarkki shopista, mistä löytyy myös monia muita keittiön harjoja kuten esimerkiksi soma suosikkini Musta 5101-tiskiharja.

Mutta ehdottomasti lempituotteeni Kettukarkki Shopista ovat Hamam-pyyhkeet, joita löytyy niin kylpypyyhe- kuin käsipyyhekoossakin. Kuvissa näkyvät shopin valikoiman uudet Huvilakuja-käsipyyhkeet*, joista varsinkin nuo korallinvaaleanpunaiset ihastuttavat suuresti. Niinkuin näkyy, meidän vanhat puutarhatuolit ovat saaneet lähes samaa sävyä pintaan! Hamam-pyyhkeitä meillä on ollut myös kylpypyyhkeinä käytössä ja varsinkin näin kesällä ne ovat juuri sopivan viileitä ja kevyitä kantaa myös rantakassissa.

Ainiin, tuo maailman makein Finelin kirsikka kattila on tainnut unohtuakin esitellä blogin puolella, sen sain yllätyssyntymäpäivälahjana veljeltä puolisoineen talvella. Sehän on aivan täydellinen!


*Yhteistyössä Kettukarkki Shop - Tuotteet saatu bloginäkyvyyteen.


 /

For us this summer hasn't been the hottest but luckily we have been able to enjoy many sunny summer evenings, that I love so much! A big difference to previous summers living in a flat has been that as kids go to sleep in the evenings us parents can still enjoy the summer evening in the garden. Now we are for example enjoying the sent of the blooming jasmine flowers and waiting if we'll get any strawberries to taste from our own garden!

Obviously barbeque food has been on top of our dining menu but of course there's nothing that can beat eating the fresh and new vegetables of the summer. The black vegetable brush is by Finnish Sokeva and bought form my friend's Kettukarkki Shop

The Hamam towels have been my favorite towels this summer and these cute coral and black and white colored towels are new Huvilakuja* hand towels from Kettukarkki Shop's selection. The light Hamam towels come also in bath towel size and are perfect size to pack in your beach bag!

The cherry pot is a Finnish vintage by Finel, got it as a surprise birthday gift earlier this year. Loving it!


*Products received for blog visibility

No comments:

Post a Comment