For her first year


Katselin juuri omia tyttöjä ja sitä, kuinka meidän kaksivuotias on hujahtanut pituutta niin, että on pian varmaan jo metrin mittainen. Eivät siis enää ole mitään taaperoitakaan, vaan pieniä lapsia. Neljä viikkoa sitten sain mitä ihanimpia uutisia kun rakas ystävä sai pienen tyttövauvan, esikoisensa. Omat vauvanhuuruiset hetket esikoisen kanssa tulivat heti mieleen ja kuinka varsinkin ensimmäisellä kerralla äidin maailma pyöri tiukasti vain vauvan ympärillä, siis sillä lailla ihanasti. Tietenkin tässä on jo pahimmat väsymykset ja toistuvat yöimetykset päässeet hieman unohtumaan, mutta sehän on oma osansa vauva-arkea siinä missä vauvan tuoksun nuuhkuttelu ja nukkuvat vauvan tuijottelu.

Helsingin Esplanadilta löytyvä lelukauppa Ombrellino täytti muutama viikko sitten 37-vuotta ja sain Ombrellinosta tämän kunniaksi juhlapostia, josta löytyivät mm. nämä suloiset ensimmäisen vuoden kortit*, joita löytyy myös Ombrellinon verkkokaupasta. Vauvan ensimmäisen vuoden ikää ja tärkeitä tapahtumia seuraavat Milestone Baby Cards -kortit ovat hauska lisä vauvakirjan kuviin. Korttipakan mukana tulee niin vaaleanpunainen kuin vaaleansininenkin aloituskortti. Kortteja

Lahja ehti perille pari viikkoiselle pienelle tytölle ja oli hauska saada nyt myös kuva 4-viikkoisesta tulevasta kummilapsesta "Olen nyt 4-viikkoa" -kortti vierellään! Varsinkin jos vauvakirjaa kasaa hieman myöhemmin nuo korttien kanssa otetut kuvat on helppo lisätä päivämäärineen albumiin ja onhan niissä myös suloiset kuvat ja grafiikat! En malta odottaa kun pääseen vihdoin näkemään hänet, ihanan pienen joulukuussa kun pääsemme käymään pohjoisessa!


*Tuote saatu blogin kautta Ombrellinosta

/


These lovely Milestone Baby Cards* are from the small Helsinki based toy shop Ombrellino. The cards are a very cute gift idea for a new born and they make it easy to collect the important milestones of the baby's first year into the baby album.

This card set went to my dear friend's new born girl that will be my god-daughter too. It was lovely just to receive the photo of her with the "Now I'm 4 weeks old" card!


*Product received through blogNo comments:

Post a Comment