Small storage / +arvonnan voittaja


Kuistillamme on pieni nurkkaus sisä- ja ulko-oven välissä, mihin ei mahdu mitään isoa koska se olisi tiellä joten siihen piti keksiä jotain aika huomaamatonta. Tämä kohta unohtui kuvata kuisti-postaukseen, joten tässä muutama lisäkuva kuistiltamme. Eteisessä tai kuistillahan ei ole koskaan liikaa säilytystilaa tai naulakoita, joten tähän nurkkaan paikkansa löysivät peilikaappi (alias äidin ripsiväri ja huulipunapeili) sekä pieni naulakko lasten takeille.

Joskus aiemmin olin jo katsellut tuota Ikean Gunnern peilikaappia ja miettinyt jos sille löytyisi paikka ja tässähän se oli! Kaappiin mahtuu sopiva määrä kaikkea tärkeää pientä tavaraa jota ajelehtii ainakin meillä aina sisääntulon tuntumassa. Kuten mm. avaimia, huulirasvoja ja xylitol-pastilleja. Kesällä kaapissa oli myös hyttysaineita ja tietenkin laastareita, joita varsinkin kesällä menee suhteellisen paljon pienillä ulkoiluhommissa. Kaappiin voisi toki lisätä hieman enemmän ensiaputarvikkeita ihan varalta. Kaapista löytyvät tosiaan myös äidin huulipuna ja ripsiväri, sillä jostain ihmeen syystä monesti aamukiireessä ripisvärin laitto tahtoo unohtua ja siksi kuistin kaapissa on hyvä olla yksi varalta, jospa tämä äiti siinä vaiheessa muistaisi viimeistään vilkaista peiliin!

Kaapin alle sopi aika täydellisesti myös Ikean kylpyhuonepuolelta löytynyt pieni Enudden-naulakko, johon ei paljoa mahdu, mutta ainakin ne juuri käytössä olevat lasten takit. Naulakko on myös lasten korkeudella, joten he yltävät ottamaan itse omat ulkovaatteensa ja laittamaan ne takaisin paikoilleen.



RUG SOLID -arvonnan voittaja:

Vihdoin sain myös arvottua matolle voittajan ja voittaja on Outi kommentilla nro. 59: 

"Ihan ensiksi haluaisin kokeilla maton toimivuutta uuden valkoisen wc/kylpyhuoneemme lattialla. Matto on varmasti ihanan pehmeä ja lämmin jalan alla. Joka tapauksessa, oman paikkansa matto varmasti löytää, jos ei muualta, niin olisihan tuo varsin toimiva kuistilla! Ihana matto kaikinpuolin, tykkään kovasti tällaisesta oivaltavasta uusiokäytöstä."

Paljon onnea voittajalle! Sinulle lähtee sähköpostia niin saat pian mattopostia Kettukarkki SHOP:ista!


/

We have this little corner in our entrance room which is located just in between two doors. There's no space for anything big in this corner so I found these small elements to organize the space and make it a bit more useful. We always have some small things laying around the house entrance, like keys, lip balms, bandages, etc. Now I got the little closet for those little things. It's the Gunnern mirror closet from Ikea and perfectly also has the little make-up mirror for the mommy who always seems to be too busy in the mornings to remember to put on the mascara. So in case I started ti keep also an extra mascara in this closet by the door so if I would remember to check the mirror before I step outside.

Under the closet was a perfect space for a little coat hanger for kids. The Enudden hanger from Ikea is pretty small but fits just the coats the kids are currently using and is placed on their own height so they can use it themselves.


The winner of the Rug Solid rug is Outi - Congratulations!

No comments:

Post a Comment