Kuistilla / Home entrance


Näin kesäiseltä meidän kuistilla näytti vielä pari päivää sitten marraskuun auringon paistaessa kirkkaana. Varsinkin kun kesän pelakuut eivät malttaa lopettaa kukintaa, en ole vielä saanut vaihdettua talvisempia kukkia tilalle. Mutta eiköhän tässä pian pääse laittamaan kuistiakin jouluisempaan kuosiin kun marraskuu pimenee.

Lasikuistimme on aika pieni, mutta sopiva säilömään takit ja kengät ja vähän muutakin. Muuttaessa haaveilin, että ikkunan edessä olisi pieni tuoli ja pöytä, mutta kenkähyllyt vievät nyt tilan ikkunan alla ja onneksi myös syövät melkein kaiken tämän perheen kenkämäärän ja joitain pipoja ja hanskojakin sisälleen. Ikkunoiden alle mahtui sopivasti kaksi Ikean puista kenkähylly, jotka toimivat myös penkkeinä. Kuistin sisustusta ei oikeastaan ole kovin kokonaisvaltaisesti vielä suunniteltu koska vanhoilta omistajilta jääneet metallikaapit toimivat aivan hyvin vielä meilläkin takkien säilytykseen kunhan päälle saatiin hieman valkoista maalia. 

Ihanan vihreän naulakon ostin reilu vuosi sitten Parolan Aseman Katjalta meidän bloggaajien kirppikseltä. Naulakko on sen verran raskas, että se oli helpoin ruuvata suoraan hirsiseinään ja nyt hirsiseinääkin näkyy kivasti. Naulakossa roikkuvassa Mayn verkkokassissa* roikkuvat puutarhahanskat, jotka varmastikin vaihtuvat nyt talvilapasiin. Kesällä kuistin mattona on palvellut vanha Brita Swedenin muovimatto, joka varmaan tulee nyt talveksi vaihtumaan hieman järeämpään vetta kestavampään mattoon. 


Naulakon alla onkin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, nimittäin vanhoista pyörän sisäkumeista valmistettu tanskalainen RUG SOLID -matto*. Matosta hieman enemmän tietoa sekä arvonta TÄÄLLÄ (yhteistyössä Kettukarkki SHOP) !


*Saatu bloginäkyvyyteen
/

Here's a few photos from our home entrance in it's summer look that it's about to change for the winter. I'm so happy to still have had the rare November sun in here! Also the sumemr flowers just seem to want to keep blooming so I haven't changed them yet either for winter flowers.


2 comments:

  1. Kauniit pelargonit sinulla. Tuo yksiössä asustava vaaleanpunainen taitaa olla mårbacka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Taitaa se olla mårbacka :) Mulla on hieman ruosteessa nämä floristin tiedot, mutta googlettamalla kurkkailin ja taitaa se olla. Tuo Mårbacka on aivan ihana! Melkein kuoli viime talvena kun puolet siitä oli homehtunut kellarissa, mutta nyt taidan talvettaa ihan tuossa viileällä kuistilla.

      Delete