Home visit - Vintage pastel penthouse


Ennen pääsiäistä käyvimme esikoisen kanssa Lahdessa virpomassa ja kissoja paijailemassa veljeni luona. Tällä kertaa oli pakko tarttua kameraan ja ottaa pari kuvaa tänne teillekin jaettavaksi tästä ihanasta funkistalon kattohuonestosta! Käsistään kätevänä muotoilija- ja suunnittelijapariskuntana Taneli ja Iina ovat sisutaneet kotinsa ihanan värikkäästi eikä pintaremontissa ole arkailtu sisustaa oman maun mukaan. Vaalenpunaisen lautalattian kaverina hehkuvatkin erilaiset kukkakuosiset tapetit pitkin huoneistoa. Asunto on sisutettu lähinnä perityillä ja kirpputoreilta tai huutokaupasta löytynein aartein ja vanhoihin tuoleihin on saatu upeaa ilmettä uusilla verhoiluilla.


Tässä kodissa asuvat myös nuo suloiset kissaveljekset Dave ja Edu. Näillä oloneuvoksilla on jopa oma aika suositunkin oloinen Instagram-tili! Iina myös tekee ihania koruja ja bloggaa Minimaliina-blogia

/

Here are few photos from the home of my brother Taneli and his girlfriend Iina. Their appartment is in the top floor of a 1940's building and it has a great view above the city of Lahti. This flat is definitely decorated in a personal and fun way. With flower patterns, vintage furniture and pastel colors this little flat is such a cool home with many cute details and color combinations!

2 comments:

  1. Aivan ihana koti! Vanhat huonekalut ovat parasta...niillä on paljon kerrottavaa, eletystä elämästä..:) Ja nuo tapetit...olisipa itsellä tuo rohkeus.

    ReplyDelete
  2. Tässä kodissa vaikka mitä ihanaa.
    Hienoa kun pääsi kurkkiin.

    ReplyDelete