A little taste of winter


Meillä täällä Seattlen alueella ei ole näin suomalaisesta näkökulmasta ollut oikein talvea ollenkaan. Lunta oli kylläkin tullut jouluaattona, mutta silloin olimme Suomessa. Tämä talvi on ollut lähinnä sateisia plussa-aste päiviä ja muutamia aurinkoisia nollakelipäiviä tai jopa paria miinusastetta. Se toki taitaa olla se normaali Seattlen talvi. Ilmeisesti joka talveen kuuluu myös pari lumipäivää ja viime viikolla saimme lasten iloksi muutaman sentin lunta. Tällä kertaa kuitenkin oma koulumme oli auki eikä "saatu" viettää lumiukon rakennuspäivää. Ehkä nyt vihdoin lapsistakin tuntuu, että täällä on ollut talvi, hieman erin pituinen kylläkin kuin Suomessa! Onneksi täällä  lumiset vuoret ovat kylläkin lähellä jos kunnon kinoksia kaipaa. Itse pidän ehdottomasti paljon enemmän pienestä pakkasesta ja kirkkaasta ilmasta kuin vähän lämpimämmistä, mutta harmaista sadepäivistä, joita paikalliset tuntuvat suosivan kylmän sijaan.


Keittiön tiskipöydän päällä oli valmiiksi koukku katossa ja siihen löysin jo viime vuonna tuon suloisen pienen ruukun roikkumaan. Se oli ihan edullinen löytö Targetista, joka ei sinällään ole mikään sisustajan mekka, mutta joskus sieltä saattaa löytää jotain pientä kivaa. 

Lumi suli parissa päivässä ja nyt täällä onkin taas paistanut lämmittävä keväinen aurinko! Mukavaa sunnuntaita!

/

Here in Seattle area we got a little taste of winter last week with a couple of snowy days. For a Finn it feels like we haven't had a winter here at all as it doesn't get that cold as we're used to. Unless you drive up to the mountains near by of course. The little hanging flower pot is from Target, I actually got it already last year as a little hook over the kitchen desk needed something. Now all the snow is gone and today we had a beautiful sunny day and we are ready for the spring! Wishing you a lovely Sunday!


2 comments:

  1. Replies
    1. Thank you! My blog inspiration has been a bit gone lately. Thanks for a comment! I'll promise to post more again <3

      Delete