My new pink chair


Yksi uusi huonekalu tulikin hankittua vähän niinkuin heräteostoksena Hakolan Habitare-messujen mallikappalemyynnistä. Kiva nojatuoli on ollut haaveissa jos jo jonkin aikaa, mutta Ameriikan elon aikana ei sitä tullut mietittyä kun talomme oli siellä niin erilainen. Nyt olin ehtinyt ihastella tuota vaaleanpunaista samettista Day-tuolia jo Hakolan osastolla Habitaressa kun huomasin Facebookissa mallikappaleiden myynnin. 

Tuoli ehkä vaatii tulevaisuudessa vielä rahin, niin kivalta se tuntui rahin kanssa. Mutta tämä menee näin varsin hyvin näin olohuoneessa. Ihana asia Hakolan tuotteissa on, että sohvissa ja muissa verhoilluissa huonekaluissa on ymmärtääkseni aina irroitettavat ja konepestävät päälliset. 


/


I've been dreaming for a new comfy chair to our livingroom. But as being in the USA it was not the priority as the house there was so different, although bigger. As last month I went to the Habitare interior fair in Helsinki I admired this pink velvet Day chair by Finnish Hakola. I was lucky to notice that they were selling the  display furniture with good sale in the end of the fair and was able to get myself this beauty! It fits our living room perfectly.

No comments:

Post a Comment