Adore Brita Sweden

Nämä Brita Swedenin matot ja huovat ovat niin kivoja! Keittiöstä meillä kylläkin jo löytyy tuo punavalkoinen Gunnel muovimatto, mutta tuollainen Anna mattokin olisi ihana. Asunto ei ole niin valtava että tänne mahtuisi kovin montaa mattoa, mutta aina saa haaveilla. Tuohon mustavalkoiseen Gunnel vilttiin voisi kyllä käpertyä sohvalla syysiltoina!

These Brita Sweden rugs and blankets! We already have the red & white Gunnel plastic rug in our kitchen, but that Anna rug would be nice too. Our flat is not that big that could fit in too many rugs, but you can always keep dreaming! That black & white Gunnel blanket would be nice and warm in the coming autumn evenings!

8 comments:

 1. Jep, nää on munkin mielestä ihania. Oon just koonnut yhtä eteiskollaasia, johon ois sopinut mikä tahansa matto tuolta. Eikä ne mun mielestä mitenkään ylitsepääsemättömän kalliitakaan ole! Opiskelija tykkää.

  ReplyDelete
 2. Hei Kotilo! Kyllä, eteiseen tällainen sopisi erittäin mainiosti!

  ReplyDelete
 3. Hello,

  I fell upon your blog thanks to Kerry from "Seventy tree". Your pictures are so inspiring. Love your red kitchen and these rugs here are to die for!
  Oh and the makis look delicious, it makes me think that it's been a while since I last made some...


  Great blog, I'll definitely come back :-)

  Feel welcome to visit me
  pregnancyjoyandotherthings.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Thanks so much Anabelle! I'll surely come for a visit!

  ReplyDelete
 5. Upeita! Ja voih miten ihana tuo kuva, jossa vauva syö.

  ReplyDelete
 6. Toivottavasti näet vielä viestini. Onko matto Gunnel-matto pysynyt hyvänä? Tuntuuko se muoviselta? Harkitsen täällä ostaisinko keittiöön mustan 70 x 300. Nyt olisi -20 % alessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Gunnel matto on pysynyt hyvänä, ollut jo pari vuotta keittiössä ja saanut vähän kaikkea niskaansa ja silti näyttää yhä hyvältä! Muovi on aika helppo puhdistaa. Toki matto tuntuu muoviselta koska on muovia, mutta ei mielestäni häiritsevästi ollenkaan. Voi kai maton aina palauttaa jos se ei miellytäkään :)

   Delete