From Stockholm with love
Viime päivät meidän perhe vietti kesäisessä Tukholmassa ihanien ystävien, pienempien ja isompien seurasta sekä lukuisista ulkolounaista ja kahvitteluista nauttien!

The last few days our family spent in the summery Stockholm, enjoyed the company of wonderful friends, smaller and bigger ones as well as many lunch and coffee moments the sun!

Photos © Pinjacolada

4 comments:

 1. Heippa!

  Löysin blogisi Kotipalapelin kuvahaasteen kautta ja niinhän siinä kävi että päiväohjelma meni uusiksi kun piti selata läpi kaikki postaukset alusta saakka.

  Kiitos kauniista kotikuvista ja inspiroivista välähdyksistä muotoilun ja muun mielenkiintoisen maailmasta. Jään innolla seuraamaan kirjoituksiasi. :)

  Petra

  ReplyDelete
 2. Hei Petra! Kiva kun tykkäät jutuistani ja tervetuloa vaan seuraamaan :)

  ReplyDelete
 3. Kylläpäs teidän reissu näyttää kivalta! Voi kun olisimme itsekin ehtineet Tukholmaan lomalla. Vaikka voisihan sinne tehdä syysretken, mutta se risteilyreissu on kyllä kovin lyhyt tuota kaupunkia ajatellen.

  ReplyDelete
 4. Hei Kiki! Tukholma on kyllä ihana kaupunki ja sinne voi kyllä hyvin tehdä syysretkenkin! Melkein kannattaa yrittää olla yksi yö perillä niin ehtii vähän nähdä kaupunkia -viime kesänä otettiin Silja Linen hotellipaketti joka oli ihan ok hintainen.

  ReplyDelete