Last summer days

 
Viime viikolla nautittiin vielä kesän viimeisistä päivistä, auringosta ja ystävistä. Meidän pikkuinenkin sai pikkuisen kaverinsa kylään. Olivat nuo pikkuiset suloisia kun toisiaan ihmettelivät! Nyt tulee vettä niin, että tässähän pitää alkaa kaivella syystakkeja esille!

Last week we enjoyed the last days of summer with sun and friends. Our little one got her little friend to visit too. They were so cute following each other! Now it's raining so much I really need to take out the autumn jackets!

Photos Pinjacolada

2 comments:

  1. Moikka!

    Löysin blogisi sattumalta ja lueskeltuani tovin haluaisin uteliaisuuttani kysyä, että mitä teet työksesi? En halua olla liian utelias ja ymmärrän jos et halua vastata. Kysymykseni juontaa juurensa siitä, että jaamme hyvin samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja tuli vain mieleeni, että olisi mielenkiintoista tietää mitä teet. Lähinnä siis etsin inspiraatiota omalle työuralleni toivottavasti suomalaisen/skandinaavisen designin parissa. ;) Voihan olla että teetkin työksesi jotain ihan muuta, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä. :)

    ReplyDelete
  2. Hei Omaa uraa etsivä - Voin kai sen verran paljastaa että olen ammatiltani muotoilija, teollinen sellainen. Ehkä en nyt kerro tässä sen enempää työnkuvastani, mutta kiinnostuksenani on tosiaan kaikenlainen, varsinkin skandinaavinen muotoilu, grafiikka, värit, sisustus ym.

    Tämän blogin aloitin lähinnä siksi koska olen nyt kotona lapsen kanssa ja tarvitsin jonkin kanavan inspiraation etsintään itsekin! Onnea ja tsemppiä oman uran etsintään :)

    ReplyDelete