More finds


Ja kun kirppislöytöjä alettiin esitellä, niin mainitaan vielä nämä sinipunaiset hauskutukset jotka lähtivät mukaan eilen Valtterilta. Eli pari "jokablogin" purkkia ja ihana Camilla Lundstenin suunnittelema heppa, joka alunperin kuuluu Brion ensijunasettiin. Nämä sopivat aika hyvin tulevaan lastenhuoneeseen, värit menee täsmälleen aiemmin tehtyjen lelukorien kanssa, vaikka lastenhuoneesta taitaa tulla kyllä aika monivärinen!

Since I started to share some flea market finds, lets mention still these red and blue fun things I found yesterday from Valtteri flea market in Helsinki. Which are two cans (seen in all other finnish blogs too) and a toy horse designed by lovely Camilla Lundsten for Brio, originally this has been in Brio's "My first" train kit. These things will fit nicely to the future kids room. The colours fit perfectly also the toy baskets made earlier, even though the kids room will be very multicoloured for sure!

Photos © Pinjacolada

7 comments:

 1. Kaunis värimaailma tulossa teidän lastenhuoneeseen!

  ReplyDelete
 2. Hei,

  Itse löysin myös viikonloppuna samanlaiset purnukat Valtterilta :)Pakko udella kuinka paljon sinä maksoit noista ja löytyykö purkkien alta Aarikan leima?

  Terv. Olivia

  ReplyDelete
 3. Hei Olivia - Maksoin ihan 5€ kpl, aika paljon...Entäs sinä? Purkkien pohjassa ei kyllä ole mitään Aarikan leimaa -jotenkin vaan oletin että ne olisivat, ehkä olen väärässä? Yhden vastaavan vanhan purkin olen saanut aiemmin äidiltäni, jossa on Marianne karkki etiketti -eli sitä on myyty joskus myöa karkkipurkkina.

  ReplyDelete
 4. Hei,

  Maksoin itse 6€/kpl :) Minunkaan purkkien pohjassa ei ole Aarikan leimaa ja epäilen että ne ovat juuri noita Marianne karkkipurkkeja. Hienot ovat silti!

  Minun myyjä laittoi vielä myöhemmin esiin kelta/valk.purkin,siinä oli Aarikan leima ja hinta 20€. En ostanut vaikka olisin senkin halunut...

  Olisikohan meillä ollut sama myyjä...

  Terv. Olivia

  ReplyDelete
 5. Hei Olivia - voi ollakin ollut sama myyjä, hänelle jäi vielä pari purkkia sen jälkeen kun ostin nämä. Nostikohan hintaa kun oli kysyntää? Aikamoista hintaa pyysi tuosta leimallisesta! Voi olla hyvinkin että nämä ovat niitä Marianne purkkeja, mutta kivoja silti :)

  ReplyDelete
 6. Hei,

  Alkuperäinen hinta mitä myyjä pyysi oli 14€/2kpl, yritin saada kympillä, mutta nosti hintaa vielä eurolla. Maksoin siis 5,50€/kpl :) Muistin väärin äsken.

  Aarikan purkista myyjä totesi heti, että tätä en ihan halvalla myy - tiesi siis hyvin, että ovat nykyään kysyttyä tavaraa... tiesi myös, että ne meidän purkit olivat vaan Marianne purkkeja. (varmasti oli sama myyjä)

  En kyllä tiedä onko Aarikan ja Marianne purkeissa muuta eroa kuin se leima?

  Ihania purkkeja :)Ajattelin ensin laittaa purkit lastenhuoneeseen, mutta kun ne sopisivat hienosti myös keittiöönkin....hmmm

  Terv: Olivia

  ReplyDelete