Passion for pastel coloursTuntui että piti saada pastellisävyjä kotiin kirkkaiden sävyjen kaveriksi. Näin syksyllä siis maalailin jakkarat ja keittiöstä löytyneet kierrätykseen menossa olevat metallipurkit (mm. Illy kahvi purkki) näin keväisiin sävyihin! Oli vaan pakko saada vähän hempeitä sävyjä kotiin! Kyllähän meiltä jo tuota joulunpunaista löytyykin jo niin ei mene ihan sesongit sekaisin ;) Söpöt purkit päätyivät sitten pikkuneidin huoneeseen, jossa saa luvan vallita hallittu värisekamelska!

Huomasin myös että omien maalivärien sekoittaminen on kivaa, mutta aika haastavaa vaikka olisi tavoiteväri mielessä ja vieressä verrattavissa. Varsinkin jos on malttamaton maalaaja vauhdissa hämärällä parvekkeella, voi joutua maalaamaan koko jakkaran useampaan kertaan, ihan vaan oikean sävynkin löytämiseksi...

I felt like we needed some pastel colours at home. So as it is autumn I decided to paint few stools and old metal cans (on their way to recyckling) with these spring shades! We still have a quite bit of red at home too so we wont be totally out of the christmas season colours ;) The cute cans are going to the kids room where all the colours, pastels and brights, are living in harmony!

I also noticed that mixing your own paint colours is fun but quite challenging even if you have the target colour in mind and next to you. Especially when there's an unpatient painter in the dark balcony you might have to paint an extra layer just to get the right colour...

Photos Pinjacolada

16 comments:

 1. Awwwww, ihan syötävän söpöjä! <3

  ReplyDelete
 2. Kauniita! Sulla on Pinja värit hallussa:)

  ReplyDelete
 3. Oi miten söpöjä! Pimeä parveke ja maalauspuuhat on tullut itsekin testattua. Aika petollinen yhdistelmä kun sitä luulee saaneensa hyvää jälkeä aikaan, mutta päivänvalossa tulos näyttääkin ihan joltain muulta..:)

  ReplyDelete
 4. Oh my mitä nameja, herkkuskaala! ♡

  ReplyDelete
 5. Just karkkia minäkin tahdoin toitottaa. Niin namusia! Loi myös uskoa meidän neitokaisen huoneen sisustukseen, jota tuolla väriskaalalla olen lähtenyt toteuttamaan, mutta jotenkin alkanut jänistämään, että onko ihan lällyä.

  Hauska yhteensattuma sekin, että sulla tuo punainen vainoaa, niin tekee täälläkin. Jotenkin se nyt vaan pieninä piristävinä pintoina toimii.

  -Riikka

  ReplyDelete
 6. Love the colours, still bright/breezy just pastel! What a great idea to paint cans, I must try that.

  ReplyDelete
 7. Onpas piristäviä purnukoita ja jakkaroita tähän synkkään vuodenaikaan :)!

  ReplyDelete
 8. Komppaan edellisiä, Pinja nämä ovat syötävän ihania! Oih, saako pyytää kuvia seuraavaksi pikkuisen huoneesta?

  ReplyDelete
 9. Riikka - Joo, välillä tuntuu vaan että mua vainoaa kaikki värit ;) Meillä ei ikinä onnistuis kovin mustavalkoinen koti kun tykätään väreistä niin paljon!

  I'm Polly - Thanks! Go for it!

  Juulia - Tähän vuodenaikaan pikkuväripiristys aina auttaa :)

  Minna K - Kiitos :)

  annilii - Kiitos sulle! Joo, lupaan että laitan enemmän kuvia! Hetki vielä kun vähän vaan säädetään :)

  ReplyDelete
 10. Hi,

  I wonder if you have the code for the lovely mintcolour?

  //Moa

  ReplyDelete
 11. Hi Moa! Sorry I don't have any color codes for these as I mixed the paint colors myself.

  ReplyDelete