And the winner is...!


Pieneen arvontaani sain jopa 61 osallistujaa, joille jakautui 101 arpaa. Oli kiva kuulla hieman ketä täällä käy kurkkimassa ja saada voi niin kivaa palautettakin, kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on nyt suoritettu ihan modernisti random generaattorilla. Olisi toki ollut mukava vetäistä voittaja hatusta perinteisesti, mutta ilman tulostinta nimien kirjoittelussa olisi mennyt ensi vuoteen... Arvonnan voittajaksi selviytyi Vi numerolla 59! Ruotsalainen Vi bloggaa Saksassa kaunista ja tyylikästä Snygg blogia, käykää ihmeessä tutustumassa! Vi valitsi mustavalkoisen nro.2 palluraroikkujan eli se lähtee postiin! Ja nyt jos ei arpa suosinut niin eikun omia koristeita askartelemaan, palluroiden maalaus on aika terapeuttista!

I'm so happy my little giveaway got 61 participants that with all the extra votes made altogether 101 votes! It was great to get to know a bit the people who visit and read my blog as also to get such amazing feedback, thank you to all the participants! To find the winner I used the random generator and the winner is... Vi with number 59! Congratulations! Vi is a sweed blogging from Germany her stylish and beautiful Snygg blog that I really recommend to visit! If you weren't lucky in the lottery just go for it and try creating your own ornaments -it's pretty easy and fun!

Please Vi let me know your details to my email and I'll send you the ornament number 2 you picked!

Photo Pinjacolada

3 comments:

  1. Oh, how cool! That's like a pre-Christmas so close to the big holiday :)

    ReplyDelete
  2. Oi, minä unohdin osallistua! Hö. Mutta hienoja ovat pallot kyllä!

    ReplyDelete
  3. himputti, taisin unohtaa osallistua. mutta sen voin kertoa minäkin, että kaikki joulunajan askartelut ovat olleet todella terapeuttisia! onpa ollut hauska näpertää, kun ei ole ollut mitään tulostavoitetta sen enempää, vaan ihan omaksi ilokseni olen tehnyt.

    ReplyDelete