Here and there

Kotikonnuilla oli ihana viettää valkeaa ja tunnelmallista perhejoulua. Se sai taas haaveilemaan omasta talosta, ehkä jonain päivänä mekin asustetaan vanhaa puutaloa jossain... Mutta siihen on varmasti vielä aikaa. Joululomareissut jatkuu ja nyt vietetäänkin jo uutta vuotta toisten isovanhempien luona eri maisemissa! Eiköhän täältäkin jotain kuvia saada, ehkä vielä tänä vuonna!

We had amazing and white christmas in my parents home with the family. It made me again to dream about our house, maybe one day we'll spend a christmas in our own old wooden house... That might be a while still. Our holiday continues and now we are already in a different place spending the new year's with the other grandparents! I should be able to get some photos from here too, maybe even still this year!

Photos Pinjacolada

9 comments:

 1. Oh, mä niin kaipaan lunta. Ikinä en oo näin kaivannut. Kivaa ja onnellista tulevaa vuotta 2012 sulle ja perheellesi! :)

  ReplyDelete
 2. Great pics! Have a Happy New year! :-)

  ReplyDelete
 3. Nova Melina: Oli kyllä ihana päästä pohjoisempaan lumen keskelle jouluksi! Saisi kyllä etelämpäänkin sadella jo lunta! Ihanaa ja onnelista uutta vuotta myös sinulle :)

  tinajo: Thank you! And happy new year to you too!

  ReplyDelete
 4. Melkein meidän naapurissa olet ollut näköjään:) Löysin vasta blogisi ja pidän kovasti siitä. Kommenttia kahdelta pojannaskalilta ehtii valitettavan harvoin jättämään:)

  ReplyDelete
 5. M: Kiitos! Mukava kuulla! Taidatte siis asustaa vanhempieni naapurustossa - Kiva kun ehdit jättää kommentin :)

  ReplyDelete
 6. Hei mistä mää oon tän tienny? Onko sulla ollut Oulusta aiemmin postauksia? Jotenkin aina on ollut kutina, että oot oululainen, :) outoa!

  -Riikka

  ReplyDelete
 7. Riikka: Joo oonhan mää, siis oululainen alunperin :) On mulla ollut muistaakseni pari kertaa siitä mainintaa, mutta ei kovin paljoa ole tainnut... Hassua tosiaan jos oululaisuus paistaa noin läpi ;) Ehkä sitä tulee välillä kirjoitettua vähän oulua sitten tai jotain muuta :)

  ReplyDelete
 8. Huuh, mä oon asunu tossa vieressä mutta useamman perheen kerrostalossa. Jäi ikuiset traumat :D Oli pakko tulla tarkistamaan kommenttiboksiin, et onhan tää Oulusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oulustahan tietenkin :) No voi jos sieltä on ihan traumat jäänyt :( Varmaan riippuu sitten naapureista..? Ainakin omalla perheellä on paritaloelämästä lähinnä vaan hyviä kokemuksia ja itsellä ihanat lapsuuden muistot.

   Delete