This & that
Tämä viikko on mennyt vauhdilla. 
Joulukortit saatiin postiin, nautittiin auringon pilkahduksista, leivottiin, kyläiltiin töissä, valvottiin pari yötä pienen kanssa uusia hampaita odottaen ja viikon ehdoton kohokohta oli nähdä yksi elävä legenda soittamassa meidän kaikkien tuntemia hittejä, joita äitini jo fanitti teininä. Oli aika uskomatonta nähdä kuinka tämä sir yhä 69-vuotiaana voi olla niin cool ja rokata täysillä! Tämä oli yksi illan koskettavimmista.
Pikkuneidin (ja äidin) yövalvomiset ovat hieman vaikuttaneet myös jouluaskarteluintoon, mutta eiköhän tänä viikonloppuna vielä synny taas jotain pientä vaikka pukinkonttiin! Miedän neidilläkin tuli tänään ikää jopa 14kk ja sen kunniaksi on tällä viikolla kävelty ensiaskelia! 
Oikein mukavaa viikonloppua!

This week has been busy. Got the christmas cards in mail, enjoyed the short and soft winter sun, visited my colleagies at work, stayed up a few nights with the little miss who's getting teeth and as a hgh light saw a living legend playing the hits we all know that my mom loved when she was a teenager. It was amazing to see how this sir in his 69 years of age is still so very cool and rocking! This was one of the most touching songs of the evening.
Staying up few nights with the little one has slowed down slightly my christmas preparations but I hope there's time for some more this weekend! The little miss is today 14 months and what's really exiting is that this week we got some first steps!
Have a great weekend!

Photos Pinjacolada

2 comments:

  1. Voi kuinka kaunista teillä on jälleen!

    Kuvista ei selviä, missä tarkoituksessa sinulla on tuota punaista fokus-kangasta, mutta aika kiva tekstiili muuten jouluksikin! Ei liian perinteinen, mutta silti jouluinen :).

    ReplyDelete
  2. Kiitos Juulia :) Meillä on Fokuksesta pieni pöytäliina joka on tällä hetkellä olohuoneen pikkupöydällä, se on kyllä mukavasti jouluinen!

    ReplyDelete