friday feelings


Tämä viikko menikin taas vauhdilla, mummilassa oli mukavaa mutta kotonakin on kiva olla! Tuota punaista meillä on kotona kyllä vähän siellä ja täällä, mutta olkoon -ehkä se on se jokin punainen lanka sitten, heh heh. Mukavaa oli vaihteeksi olla myös terve viikko meidän perheessä, valitettavasti sitten Mimille nousikin tänään kuume, taas! Joten ei tässä sittenkään sen kummempia viikonloppu suunnitelmia, mutta kotona kyllä riittää puuhaa joten ei kait se mitään. Katsotaan jos saisi koluttua kaapit ja vaikka kasattua kirppispöydän verran kamaa... Oikein mukavaa ja toivottavasti oikein aurinkoista viikonloppua kaikille!

This week went fast, we had great time last week in my mom's place but it's nice to be back home too! We have quite bit of that red here and there in our place, but let it be -maybe that's the red thread here then, haha. We had a helthy week for a change but unfortunately the little one just got a high fever, again! So not too many plans for the weekend then. Lets see if I could go through the closets to find enough things to fill a table at the fleamarket... Have a nice and hopefully a very sunny weekend you all!

Photos © Pinjacolada

8 comments:

 1. Lovely, colorful pics - hope the fever goes away! :-)

  ReplyDelete
 2. Hyvää viikonloppua! Ja pikaista paranemista!

  ReplyDelete
 3. Kevään tullen olen alkanut himota vihreää ja punaista, kelta,musta,valkoisen sisustuksen sekaan. Tekisi mieli repästä ja maalata jotain punaisella. Kuvasi inspiroi siveltimen kimppuun entisestään :)

  Pikaista paranemista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä vaan :) Itseäkin vaivaa vähän tällainen värivillitys tällä hetkellä! Kiitos, täällä toivutaan!

   Delete