tea and sympathy


Ulkona on paistanut tänään aurinko niin kirkkaasti, että on aivan kevät fiilis!  Ikkunasta kurkkiessa näyttää siellä olevan jo tennarikelit! Mutta täällä sitä vaan räitään kotona, juodaan teetä ja levatään kun ei muutakaan jaksa. Puolikuntoisena tuo lapsenhoito on kyllä väsyttävää, välillä pitää turvautua areenan pikku kakkosiin sun muihin lastenohjelmiin, jotta saa itse hieman levätä. Olen koittanut pitkästä aikaa piirrelläkin vähän, siitä on aivan liian kauan kun piirtelin jotain joka päivä! Muutenkin olisi vaikka mitä hommaa, mutta nyt vaan on voimat vähissä. Eli aikaisin nukkumaan taas niin huomenna on parempi päivä!

It's been so nice and sunny outside today! It looks like it starts to be a sneaker time in there! But we're still in and sick, and pretty tired of it. A lot of tea and rest as there's no energy to much else. Entertaining a kid is even quite demanding when you're ill as well, so we watch some cartoons when mommy needs to rest as nothing else seems to help. I've been drawing a bit, it's been too long since I used to draw every day! I would have so many things to do but now I just don't have the energy. So early to bed and tomorro's a better day!

Photos © Pinjacolada

13 comments:

 1. Get better Pinja and Mimi!
  I would love to hire you to decorate my new home! What a lovely house you have! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Helena! Hope we could make it to visit you this year! Sure you'll decorate it beautifully :)

   Delete
 2. Get well soon Pinja, and your little girl too!
  Hope you can do all the things you've been wanting to do very soon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci Anabelle! Luckily I feel atleast a bit better already today :)

   Delete
 3. heh, järkkäilin tänään hyllyjä ja mietin minne laitan tuon pupun ja takana olevan lampun... uusi puhelimeni on sama, väri kans ja tietty sen kimpussa oon harva se hetki. ja onnellisena tänään piirtelin tyttären uusilla tusseilla. :D ja teetä ja tuo norsu... hmm, no katottiin luonto-ohjelmaa, jossa oli norsuja ja teepussit järjestin kaappiin nätisti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi Tiina, kylläpäs tuli monta osumaa! Aikamoinen yhteys :) Tykkään myös paljon puhelimesta, eikä värin valinta ollut vaikea ;)

   Delete
 4. Paranemisia teille, toivottavasti pääsette pian nauttimaan kevätauringosta! Kylläpä on ihanat värit tuossa ensimmäisessä kuvassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vaikea malttaa olematta menemästä ulos kun siellä näyttää niin keväältä :)

   Delete
 5. Paranemista.

  Kiitos noista piristävistä kuvista, ne sai mut hymyilemään,
  mikä ei oo tänään ollu mikään jatkuva näky..:)

  ReplyDelete
 6. kivoja kuvia ja tulin tänne pitkästä aikaa. Ja maanantaina tavataan!

  mikähän kamera sulla on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kuvaan lähinnä Canonin EOS 60D:llä parilla eri linssillä, mutta myös vanhemmalla ja pienemmällä Lumix GF1:llä, joka on ainakin kätevämpi kantaa mukana! Maanantaihin siis :)

   Delete