taste of summer

Ulkona lumi sulaa, mutta tänään kesä tuntuu olevan vielä niin kaukana. Otin viime kesän vitamiineja pakkasesta, mansikoiden mausta ja varsinkin tuoksusta tulee mieleen ihan kesä. Tässä vuodenajassa inhoan sitä kun kaupasta ei saa punaisia tomaatteja varsinkaan kotimaisina ja ne hollantilaisetkin näyttävät aika oransseilta! Voi tulisi se kesä nyt vaan kärpäsineen ja hyttysineen, mutta varsinkin niine tuoreine vihanneksineen, hedelmineen ja marjoineen! Nuo salatin ottimet ovat kuvassa vaan kun ne ovat niin kivat, löysin ne Artekin alesta joskus joulun jälkeen.

Outside the snow is melting but still today summer feels so far away. I took some last summer's vitamins from the freezer to melt, the taste and especially the smell of the strawberries reminds me of summer so strongly. In this time of the year I have the fact that you can't find red finnish tomatoes in the shop and even the dutch ones look orange! I wish the summer would just come already! I don't care about the flies and mosquitos, I just want the sun and the fresh vegetables, fruits and berries! The salad servers are in the picture just because they are so nice, found them in Artek sale sometime after chrstmas. 

Photos © Pinjacolada

4 comments:

 1. Kevään merkki on italialaiset luomuporkkanat marketin vihannestiskillä. Maistuvat taivaallisilta katkerien ylitalvisten rinnalla. Odotellaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kesän ekat porkkanat ovatkin jotain aivan erikoista! Noita italialaisia en ole kyllä maistanut, mutta pitääpäs ehkä testata :)

   Delete
 2. Kesää odotellessa! Jos laittaa silmät kiinni ja kasvot aurinkoon päin, voi jo kuvitella että se on täällä.
  Ole kuin kukka, käännä kasvot aurinkoon. - Kahlil Gibran

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kiitos! Tein niin tänään parvekkeella kun aurinko lämmitti :)

   Delete