soap order

Jotain iloa siitä miehen työmatkasta meillekin, hehe -eli matkalta kotiutui iskän mukana myös pari toivottua tuliaista. Vihdoin meilläkin on tiskiaine nätisti esillä, pienen Mujin saippuapullon kaveriksi saatiin isompi pullo tiskiaineelle ja nyt on tämä äiti tyytyväinen. Mutta jos nyt mennään pilkunviilaukseen niin harmiksi huomasin että Muji on vaihtanut pullojen pumpun desingia tuosta viisi vuotta sitten hankistusta pullosta. Aijai, mutta eiköhän me näillä selvitä ;-) Mujillahan on myös tuo nettikauppa, en ole vielä sitä koskaan käyttänyt -onko teillä siitä kokemuksia? No mutta nyt viikonlopun viettoon ja perjantailillan pizzan tekoon, tänään olisi luvassa mozzarella, salami, tomaatti ja rucola pizzaa!

Something good for me in my hubby's business trip was that we got some nice souvenirs (as wished). Now the diswashing liquid has got it's own Muji refill bottle as well to fit nicely with the older hand soap bottle and now this mommy is happy. But if I'm bit picky I noticed that Muji has changed slightly the design of the bottle pump and it doesn't perfectly anylonger match the 5 year old soap bottle. Oh my, but I think we will survive ;-) Now it's weekend and I'll start preparing some friday pizza, today it's going to be a mozzarella, salami, tomato and rucola one!

Photos © Pinjacolada

15 comments:

 1. Kauniita pulloja, kelpaa pitää esillä=)

  ReplyDelete
 2. On kokemusta. Se toimii mutta postarit ovat hitusen kalliit. Isompi tilaus tulee edullisemmaksi.
  Palaillaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, no sitten pitää katsoa tarkemmin jos joskus innostuisi hankkimaan tuolta enemmän juttuja kerralla, tai jotain isompaa... Mutta ainakin Ranskan reissuilla pääsen aina tuolla käymään. Palataan pian :)

   Delete
 3. Small things like this really matters! :-)

  ReplyDelete
 4. Täältähän löytyi kivs blogi, joten seuraan tästä eteenpäin kyllä!(:

  ReplyDelete
 5. JOO. postarit kalliit. rannekellon tilasin, postarit kalliimmat kuin kello. ei mitään tolkkua niissä, siis että paketin koolla olisi vaikka merkitystä. nejnej.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auts, no ehkei tosiaan sitten kannata, ellei nyt jotain oikeesti isompaa juttua tuolta alkaisi hinkuamaan. Muji on kyllä yks mun lempi kauppoja, mutta taidan jättää shoppailut maltilla vaan johonkin seuraavan reissuun.

   Delete
 6. Olen harkinnut ostavani tuon Steltonin termarin, mutta mietin vielä mustan ja valkoisen välillä. Teillä näkyy olevan valkoinen: onko puhtaan valkoinen vai luonnonvalkoinen?

  Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastailla!

  Mukavaa palmusunnuntain iltaa!

  -I-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kyllä se on aika puhtaan valkoinen. Ostaessa piti katsoa vielä tarkasti, että ottaa sen puhtaan valkoisen koska malli tulee myös hieman tummempana luonnonvalkoisena (nimi taisi olla shampanja).

   Delete
  2. Kiitos vastauksestasi!

   Tilasin termarin FDS:sta ja sain sen tänään. Huomasin kuitenkin, että sisällä olevassa lasissa oli jotain omituisia naarmuja (pitkiä, vähän pyöreän mallisia, vaikea kuvailla), jotka näyttävät vähän säröiltä. Onko teidän termarissa sellaisia? Ajattelin vaan, josko ovat jotain lasin "normaaleja" vikoja, niinkuin vaikka esim. ilmakuplat ym., vai onkohan oikeasti rikki...

   Hyvää pääsiäistä!

   -I-

   Delete
  3. Meidän termarin lasi näyttää sisälle katsottaessa olevan koko matkalta täynnä vaakatasoista "juovaa", siis ei näytä ihan sileältä. Mutta ei siinä mitään erinäisiä naarmuja ole. Jos oikein epäilyttää niin kannun voi purkaa osiinkin niistä sivulla olevistä mustista napeista aukaisemalla -silloin pullon saa ulos. Ilmeisesti siksi että lasi osan voi tarvittaessa vaihtaa.

   Hyvää pääsiäistä!

   Delete
 7. Ok, kiitos! Täytyykin avata termari. Meillä juovat menevät pystysuunnassa...

  -I-

  ReplyDelete