petit Thonet


Rahti toi Ranskan maalta Mimille kaksi omaa pientä klassikko tuolia. Tuolit saivat heti suuren suosion ja sopivat hyvin lempiharrastukseenkin, eli ikkunasta tiirailuun ja autojen bongailuun. Nuo lasten Thonetit ovat niin hienot ja tietenkin kun niitä sai eri väreissä niin ei tämä väripöllö pystynyt pitämään siinäkään värinhimoa kurissa ja nyt lastenhuone näyttää taas hieman enemmän karkkipäivältä parin kirkkaan värisen namin kanssa. Mutta sehän on vaan hyvä.

We received from France couple of small chair classics for Mimi. She loved them right away and found them also perfect for one of her favorite hobbies: looking out from the window for cars. These chidren sized Thonet's are so nice and since they come in various colors I couldn't help myself picking two bright colors and now the children's room looks even more like a box full of candy. But that's just good.

Photo © Pinjacolada

20 comments:

 1. Niin ihanat värit tässä kuvassa!! Keltasta, valkosta ja punasta...mahtavaa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tykkään myös, tuo yhdistelmä on niin raikas! Haluaisin Mimille vaan puna-valko-keltaisia kesä vaatteita, ärsyttää kun suurinosa pienten lasten vaatteista on vaan noita vaaleanpunaisia ja sinisiä.

   Delete
 2. IHANA KUVA ❤❤❤ !!!
  Väripöllö tietää kuinka tärkeää se ikkunastatiirailu oikein on! ;D

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana! En tiennytkään, että tuoleja saa pikkukoossa. Upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En minäkään tiennyt ennen kuin uutena vuotena nähtiin nuo. Kestää varmasti ikuisuuden kun laatu on niin hyvä ja vaikuttaa kestävän aikuisten painonkin tukevasti.

   Delete
 4. Aivan ihanat värit! Mistä tilasit tuolin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolit tulivat meille Pariisin the Conran Shopista. Eli Conran SHop ainakin myy, meillä oli siellä vielä häälahjarahaa jemmassa joten siksi sieltä (postitus ei ollut mikään hirveen halpa).

   Delete
 5. Onpas kyllä pirteän värinen tuoli! :) Ihana!

  ReplyDelete
 6. Oi, onpa upeat tuolit! Kyllä pikkuisen nyt passaa bongailla! Meilläkin muuten tykätään ikkunasta tiirailemisesta, mutta siihen meillä on vain sellainen vessan korokejakkara, joka ei vielä vessassa nosta pikkuista tarpeeksi korkealle, mutta ikkunan edessä se on juuri passelin korkuinen.

  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, tuoli kun tuoli tuohon hommaan näyttää passaavan, kunhan ulos näkee :)

   Delete
 7. Hieno tuoli! Ja tuo väristys huoneessa/kuvassa on ihana, kyllä lapsen kelpaa=)

  ReplyDelete
 8. I love the color is so bright and for children is perfect, beautiful room!, have a wonderful day and week!.

  ReplyDelete
 9. OI miten kiva! Näin viime viikolla kiekkarilla yhden valkoisen Thonetin (tai kopion) ja olisin halunnut sen oitis kotiimme. Jostain käsittämättömästä syystä mieheni ei lämpene kipputuolille, vaikka hällä muuten kelpo maku onkin. Eli tasan ei käy onnenlahjat sulla ja mulla!

  ReplyDelete
 10. Ihana tuoli, kertakaikkiaan! :) Keltainen on niin <3 <3 <3
  JA nuo verhot!! Onko tuo Marimekon kivi-kangasta? En muistakaan nähneeni keltaisena, mutta aivan ihanaa on! Saisikohan tuota kangasta vielä jostain?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kivet kangas on ostettu vuonna -98. En ainakaan ole huomannut että olisi nyt tuotannossa.

   Delete
 11. IHANA!! Ja nuo verhot, tykkään satasella! <3

  ReplyDelete