first frozen yogurt
  

Ennen Ranskan reissua kävimme maistamassa jugurttijäätelöä Töölön Yobotissa. Meille niinkuin Mimillekin tämä oli ensimmäinen kerta maistaa tuollaista herkkua. Jäädytetty jugurttu maistui hyvin kaikille ja varsinkin Mimille, joka ei tuolloin ollut vielä edes suostunut maistamaan jäätelöä. Herkkulisukkeita oli niin montaa laatua, että senkin takia tuonne on päästävä pian uudestaan. Yobotissa on tarjolla kaksi jugurtti makua: vanilja ja viikottain vaihtuva maku, jonka näkee esimerkiksi heidän facebookistaan.

Before our France trip we visited Yobot frozen yogurt place in Töölö for the first time. It was the first time we tried frozen yogurt as well as Mimi who hadn't even tried ice cream before! And yes, we all loved it! There's surely many reasons to go there again as the selection of toppings is really nice! They have always two yogurt flavors: vanilla and a weekly changing flavor that you can check on Yobot's facebook.

Photos © Pinjacolada

5 comments:

 1. Yummy! the place look great, have a lovely day! x

  ReplyDelete
 2. Hei! Sinulla on ihana blogi! Olisin kysynyt noista teidän keittiön kaakeleista, että mitä kaakeleita ne on ja mistä olette ne ostaneet? Ne on aivan ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ja kiitos :) Meidän keittiön kaakelit on ostettu pari vuotta sitten ABL Laatat myymälästä Helsingistä. Eivät muistaakseni olleet mitään erikoista merkkiä, aika perus laatat, koko on 10x10.

   Delete
 3. Hienot laatat ovat tosiaan! Punaista on vaikea löytää nykyään, taittavat aina taittaa liikaa oranssiin tai sitten menevät viininpunaisiksi. Mutta tuo koko minua jäi askarruttamaan, näyttävät nimittäin kuvissa 15x15. Varmaankin siksi, koska välitilaan mahtuu kolme laattaa päällekäin ja näyttävät muutenkin retrohenkisiltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Anteeksi joo siis kiireessä vastasin reissusta ja ovathan ne tietenkin sen 15x15! Väri taittaa hieman oranssiin, mutta mielestäni olivat hyvän punaiset. Nimeä en tosiaan enää muista, mutta ABL:llä voi olla yhä valikoimissa -olivat liikkeessä esillä vielä joskus 2011...

   Delete