road-trip break
 

Kesällä Suomi on niin kaunis. Ajomatkalla kesäisen Suomen läpi kohokohtia ovat eväs- tai jäätelöhetket pienillä pysähdyspaikoilla. Onneksi iskä nappasi pari kuvaa meidän lounastauolla niin äiti sai muutaman kuvaan muistoksi blogiin! Tämä pieni Kultakioski valtatie 9:n varrella Vähä-Valkeejärven rannalla möi hyviä eväsleipiä ja aika söpöjä muovisia koreja. Ehkä ei olisi tarvinnut, mutta lähti meillekin niitä pari mukaan... Ne ovat aika hauskat piknik- tai vaikka lelukoreina. 

*

Finland is so beautiful in the summer time. During our roar-trip through summery Finland the high-lights are the snack breaks in small local areas, and especially the ones by the lakes. Luckily daddy took few photos this time so mommy got a couple here in the blog! This little Kultakioski by the highway 9 on the Vähä-Valkee lake sold some good sandwiches and bright colored plastic baskets. I couldn't resist them and somehow two followed us... They are going to be pretty nice as picnic or toy baskets!

Photos © Pinjacolada

3 comments:

  1. Beautiful photos, lovely baskets, enjoy your day with your lovely family : ) x

    ReplyDelete
  2. On kyllä söpöjä koreja. Ois varmaan meillekin lähteny mukaan, vaikka ei tarviskaan.. :)

    ReplyDelete
  3. Ihanat korit...ja hassua, tuo jalkakuva näytti niin tutulta, meidän kaksivuotiaalla on samat legginsit ja kengätkin..:) Hassua!

    ReplyDelete