by the sea


 
Vielä pari lomakuvaa ennen kuin palataan arkeen. Oulun lomareissulla vietettiin päivä nauttien Hailuodon hienosta hiekasta ja merimaisemasta auringon lämmössä. Mimi nautiskeli myös ja uiskenteli lämpimässä hiekassa mieluummin kuin vedessä. Yhtenä iltana päästiin jopa merellekin ja pääsin ihailemaan pikkusiskon purjehdustaitoja!
*
Few more holiday pictures before getting back to the usual. During our holiday trip we got to enjoy the silky sand beach and sea view of Hailuoto island in front of Oulu. Mimi enjoyed it also and loved swimming in the warm sand more than in the water. One evening we were lucky to get on a short sailing trip and I got to admire my little sister's sailing skills!

9 comments:

 1. Beautiful photos! have a lovely day! xo

  ReplyDelete
 2. mulla on kyllä pettämätön hailuotosilmä! arvasinn heti noista ekoista hiekka-kaislaotoksista että tää on hailuodosta, mikä on ollut lapsesta lähtien mun maailman ihanin paikka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kieltämättä sulla kyllä on aikamoinen hailuotosilmä :) Se on kyllä aivan ihana paikka! Olen ollut siellä aivan liian harvoin vaikka Oulusta olenkin kotoisin!

   Delete
 3. Have you seen this:

  http://littletree-blog.blogspot.dk/2012/08/top-5-blogsaugust.html

  ...I like it here : )

  ReplyDelete
 4. Löysin blogisi tänään. Aivan ihana ja mielettömän inspiroiva. Kiitos!

  http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sonja, kiva kuulla :)
   Pitää tulla kylään sun blogiin!

   Delete