playroom colors


Pikkuneidin huoneessa kaikki värit ovat sallittuja. Pidän paljon tuosta lastenhuoneen kirkkaiden ja pastellisävyjen iloisesta värikylvystä ja kyllä Mimikin siellä tuntuu oikein hyvin viihtyvän! Marimekon Karkuteillä kangas roikkuu yhä seinällä ja mini Thonet tuolit odottavat vielä pientä kivaa pöytää kaveriksi. Nyt väliaikaispöytänä toimii tuo Tunto M3 boksi, joka on kiva muuten mutta hieman liian pieni kaikille pikkuastioille. Alesta löytynyt Marimekon Kissa mekkokin on aivan ihana!

*

All the colors are allowed in the little girls room. I like a lot the colorful and bright combination of bright and pastel colors. Mimi seems to like it too as she's always happy to play in her room. Marimekko's Karkuteillä fabric is still hanging on the wall and the mini Thonet chairs are waiting for some nice little table. Now the temporary play table is Tunto M3 box. It's nice but a bit too small for all the little dishes. I found the orange Marimekko Kissa dress from sale -it's so adorable!

32 comments:

 1. Aivan ihana pikkutytön huone! Paljon värejä, muttei silti yhtään sekavan näköistä -sulla on kyllä taito sisustaa väreillä! Onko tuo kaunis seinän sävy mikä?

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Välillä sitä miettii, että olisi helpompi sisustaa vähemmällä värimäärällä, mutta en oikein osaisi valita millä... Seinän sävy on muistaakseni H486.

   Delete
 2. Mahtavan räiskyviä värejä, hyvältä näyttää kaikki ja erilaisetkin elementit sopivat hyvin yhteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Yritän välillä hillitä värinhimoani kodin sisustamisessa, mutta lapsen huoneessa saa värit räiskyä!

   Delete
 3. Ihana huone! Olen yrittänyt keräillä ideoita viime aikoina lapsen huoneen sisustamiseen, muutto kun on edessä. Tykkään Mimin huoneessa nimenomaan eri värisävyjen yhdistelystä, ja siitä miten paljo väri on kuitenkin harmonisen oloinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vaikka huoneessa on paljon värejä, ne tuntuvat näyttävän vähän harmoonisemmalta kun samoja värejä toistuu useammassa paikkaa. Lapsen huoneen sisustus on aika mukavaa, eikös?

   Delete
 4. Replies
  1. Aika karkkihan tuo :) mutta valitettavasti se ei aina auta tämän äipän karkinhimoon ;)

   Delete
 5. Wonderful ! I love the first picture !

  ReplyDelete
 6. Oh so very sweet. I just stumbed upon your blog and I simply love the colorful style you have. Adorable.

  ReplyDelete
 7. I love the bright colours! A wonderful kid's room, and your daughter looks very happy in it.

  Emily x

  ReplyDelete
 8. Ihana huone ja ihana tuo mekko! Mistä sellanen löyty alesta? Musta kun tuntuu ettei marimekolla oo oikein ikinä aleja ja oon meinannu jo monet kerrat ostaa tuon normaalilla hinnalla mutten oo raskinu...:( Joten josko alesta minäkin..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mekon löysin Oulun Pohjan Somesta, muistaakseni n. -30% tai -40% alesta. Sielläkin muut värit olivat normaali hintaisia, mutta oranssista löytyi vielä oikea koko niin ihan pakkohan se oli ostaa!

   Delete
 9. Hei!
  Kenen tuo ihana kisu-tyyny on? :) Tai mistä se on? Olen joskus nähnyt niitä jossakin, ehkä nettikaupassa?! Mutta nyt en saa yhtään päähäni, että missä..
  -Mari-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Mari! Tuon tyynyn tein itseasiassa H&M:n neulepaidasta jonka olin ostanut kuvioiden takia sovittamatta. Mun päällä ei näyttänyt kovin kivalta sitten kuitenkaan, mutta siitä tuli aika ihana tyyny! Eli ehkä olet jossain katsellut sitä paitaa ;)

   Delete
 10. Hei. Olipa kiva eksyä tänne. Pientä pintavilkaisua ehdin vasta suorittaa, mutta silmää mieltyneenä taidan poiketa toistekkin. :)

  Osaisitko vinkata jotain hyviä putiikkeja ajatellen sisustusjulisteita? Yhden ihanuuden ehdin tilata aikoja aikoja sitten tanskalaisesta nettikaupasta, mutten millään muista enää putiikin nimeä. Tyyliltään hyvin samantapainen kuin esim nämä teidän lastenhuoneen julisteet.

  Kiittäen jo mahdollisesta jelpistä etukäteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Tule ihmeessä toistekkin :)

   Nyt mulla ei tule mieleen kovin noita julistenettikauppoja, mutta esim tuo koira juliste on Ombrellinosta ja niitä saa myös putiikin nettikaupasta: www.ombrellino.fi

   Delete
 11. Hi there!
  where on earth did you find the chairs? Are they vintage or new? Lovely rom full of life, I like it a lot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hello! Thank you :) The chairs are actually brand new, Thonet Ton kids chairs that come in many colours. These were bought from the Conran Shop in Paris.

   Delete
  2. I need to go to Paris then ; )

   Delete