piece of ParisMeillä on kotona pieni puinen Pariisi. Pariisi palikat ovat Mujilta ja kaipaavat vielä ehdottomasti seuraansa pientä palaa Suomea. Tai siis Helsinkiä, Kokoro & Moi:n suunnittelemat Helsinki Made of Wood palikat ovat yhä ostoslistalla. Super söpö Kiko+ merkin puinen Kuruma auto löytyi kesällä Pariisista. Näkyipä samaisia autoja muuten olevan myynnisä myös Helsingin COS:lla, ainakin jokunen viikko sitten.

*

We have a little wooden Paris at home. The Paris blocks are from Muji. They definitely need a little bit of Finland beside them, or Helsinki. I really need to get that Helsinki Made of Wood blocks designed by Kokoro & Moi. The super cute also wooden Kuruma car by Kiko+ was found from Paris this summer.

4 comments:

 1. Kauniita kuvia ja inspiroiva blogi oli eka ajatus. Muutaman sivun selattuani alkoi raksuttaa ja vielä muutaman lisää selattuani tuttuus varmistui. Ihana koti ja ihana tyttö teillä! Jään tänne seurailemaan.

  Terkuin Emma Raksilasta, nyk. Turusta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Emma! Kiitos! Ja kiva kun löysit tänne ja tunnistit! Meidän ihana tyttönen tosiaan täyttää syksyllä jo kaksi ja nyt harjoitellaan uuteen arkeen päiväkodin ja työn kera! Terkut :)

   Delete
 2. Kivoja! Hami etten törmännyt itse tällaisiin Pariisissa!

  -Paula

  ReplyDelete