les vacances


 

Muutamien päivien lomailu maalla Normandiassa ilman kiirettä, menoja, tapaamisia tai internettiä oli ihanan rentouttavaa. Valitettavasti myös ilman aurinkoa, mutta tämä vesimies kävi uimassa kun muut istuivat sisällä. Uima-allas on kuitenkin sen verran luksusta, että kyllä sinne pitää aina pulahtaa jos sellainen on ja jos minulta kysytään niin vesi oli kyllä ihan lämmintä! Pikkuneiti toki keikisteli uima-asussa kun aurinko näyttäytyi hetken, mutta pysyi vielä kaukana pienestä kahluualtaastaan. Viime vuonna onnistuimme myös valitsemaan ne pilviset päivät täällä lomailuun, ehkäpä ensi vuonna saamme sitten ne hellepäivät!

We spent some days in the country side in Normandy. It was nice and relaxing to spend some time disconnected - without hurry, noise or even internet. Unfortunately also without the sun. But this Aquarius went to swim while the others were inside -the weather can't stop me! A pool is still a pool and if you ask me -it wasn't that cold at all! The little miss was happy in her swimsuit while the sun was out for a while but she stayed far from her own little pool. Somehow we managed to pick the cloudy days for holidays in here last year as well - so I think we have get the sunny ones again next year!

Photos © Pinjacolada
6 comments:

 1. oi, normandia! <3 oon ollu siellä useana kesänä, tosin aina ollut tuulista ja ei helteistä lainkaan...mut silti, yks mieleenpainuvimpia paikkoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan tuolla ihanaa ja olosta voi nauttia vaikka olisikin viileää!

   Delete
 2. Love the picture of your toes. Lovely colours and composition!

  ReplyDelete
 3. superbes photos!!!
  quelq jolis doigts de pieds...

  ReplyDelete