and the WINNER is...

Arvonta on suoritettu ja vaikka voittaja arvan poiminnassa meni hetki voin taata, että arpalaput olivat ainakin sekoitettu hyvin! Toimenpiteen edetessä kettukin sai vähän paijailua, mutta vihdoin voittaja-arpa löytyi ja Finlaysonin Kartalla -pussilakanasetin ja  2kpl Habitare lippuja voitti HANNI!!! Hanni osallistui kommentilla "Habitareen kolmen vuoden tauon jälkee, kyllä kiitos!". Sähköpostia lähtee Hanni sinulle päin ja ilmoitathan minulle mahdollisimman pian osoitteesi (pinjacoladas@gmail.com). Kiva kun osallistujia tuli niin paljon! Yhteensä 99 kun tuplakommentit oli poistettu. Kiitos myös ihanista kommenteistanne, niitä on aina ilo lukea!

*

The winner of the Finlayson Kartalla duvet cover set and 2 tickets to Habitare fair won Hanni!

2 comments:

 1. Although I am not a winner, I am happy to find your great and inspiring blog. Just have read it to the end. The style, interior, photos ... all is so fine and inspiring. Just awesome!

  Best wishes,
  I.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Great that you enjoy my blog! Thank you for your words, it's also very inspiring for me to hear that people find my blog inspiring! That gives so much energy to keep on doing this thing :)

   Delete