it's a new year


Joulu on juhlittu ja uusi vuosi vastaanotettu, vaikkakin vatsataudista toipuessa. Olkoon tuo Pariisista raahattu kaunis Habitatin vanerinen kuusi pöydällä vielä näin loppiaisena. Ennen joulua täräytin ja tilasin finnish design shopista itselleni joululahjaksi By Lassen Kubus kynttelikön. Viime vuonna raapustin sen jo ostoslistalle, mutta vihdoin haaveesta tuli totta. Myös yksi toinen unelma on pian toteutumassa kun varattiin pieni Kööpenhaminan reissu helmikuulle! Köpisopusten lisäksi olen selaillut kovasti käsityökirjoja, jospa ne innostaisivat ihan haaveista tekoihin... Niin ja pukki toi tälle rouvalle aika makian värisen kellon! 

Ihanaa kun aurinko paistaa jo toista päivää peräkkäin! Voi kun siitä saakin energiaa ja uusi vuosi tuntuu olevat kivoja asioita ja mahdollisuuksia täynnä! Toivottavasti teidänkin uusi vuosi on alkanut oikein mukavasti!

*

Christmas celabrations are over and a new great year is in front of us! I still didn't want to pack away that wooden three we carried home from Habitat in Paris. Before Christmas I made my wish true and got my self the By Lassen Kubus chandelier from the finnish design shop that I dreamed of already last year. Also another long time dream is soon happening as we booked a small trip to Copenhagen in February! With the Copenhagen books I've been reading some sewing books and hopefully will get something done soon! Yes and just have to take a photo of the cute colour watch the santa brought me!

Here the rare sun is out for anoher day in a row and it's giving so much energy! Feels like the new year is going to be full of nice things and opportunities! Hope your year has started great as well!

23 comments:

 1. Love the pics and would love to take a peek into those books! :-)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana tuo lehtitelinepöytäkin <3 onko se mistä ostettu? :)

  ReplyDelete
 3. Hyvää ja inspiroivaa vuotta 2013 :)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, Kööpenhamina. Se oli meilläkin listalla, mutta varasimme ensin loman Pariisiin. Aionkin laittaa sinulle meiliä jossain välissä ja kysyä vinkkejä. Ja jos olisin vielä vanhalla toimistolla, saattaisin kysyä mieheltäsi muutamia ääntämisvinkkejä. :D Nimim. alkeisraskaa, oui.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta Pariisi on niin ihana. Voin laittaa ehkä jotain vinkkejä, mutta siellä on myös niin ihana vaan kävellä pitkin kaupungin kujia ja seinen rantaa :)

   Delete
 5. Happy New Year! Here's to a happy and healthy 2013 for you and yours!

  ReplyDelete
 6. Minä arvoin juuri Berliinin ja Kööpenhaminan välillä. :) Ihana tuo Kubus. Joululahjat itseltä itselle ovat yleensä parhaita ;) Mukavaa vuodenalkua täältäkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo myös Berliini on meidänkin listalla :) Ehkä päästään joskus sinnekin!

   Delete
 7. Kyllä Kööpenhaminaan kannattaa mennä, ei varmasti petä!!

  Hyvää alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin! Odotan innolla Kööpenhaminan matkaa!

   Delete
 8. Wishing you the very best for 2013!

  ReplyDelete
 9. Onnea Kubukselle, minäkin toivoin joululahjaksi valkoista mutta en saanut, joten nyt hengailen Finnish Deisgn Shopissa melkein päivisin unelmoimassa :D

  ReplyDelete