those comfy stripesOn ne vaan oikeasti niin mukavat ja pehmeät nuo trikookankaiset Marimekon Tasaraita-pussilakanat! Onhan näiden mukavuutta hehkutettu blogeissa jo aikansa, mutta nyt vihdoin saimme nämä kauan haaveissa olleet lakanat joululahjaksi. Mieskin tuumasi, että nyt ei muunlaisilla lakanoilla enää nukutakaan. No, ainakin mustavalkoiset voisin vielä ottaa. Aletaanpa säästämään. Pallosukkikset oli pakko saada, kun löytyivät viime viikolla Marimekon ale-korista. Muuten, ihanan raikasta ja mahtavan värikästä Marimekon kevät mallistoa voi vaikka selailla täältä kataloogista.

*

These Tasaraita -striped tricot fabric bedsheets by Marimekko are really as comfortable as I've heard everyone say! I've been dreaming of them for some time now and I was so happy to get them as a Christmas gift. Also my hubby loves them as he told me that from now on we only sleep in this kind of bedsheets! Lets see about that, but surely I could have a black&white sets as well. The polka dot tights were a must have as I found them in a sales basket at Marimekko. By the way, love the fresh and amazingly colorful spring collection of Marimekko, you can browse the catalogue in here.

17 comments:

 1. Meillekin joulupukki toi nuo lakanat, ja on ne kyllä oikeestikin tosi ihanat :-)

  ReplyDelete
 2. Mietin pitkään, kummat toivoisin joulupukilta Marimekon tasaraidat vai Hayn lakanat. Päädyin jälkimmäisiin ja kirjoittelin juuri äsken niistä omassa blogissani http://toinenkattaus.blogspot.fi/2013/01/paa-tyynyyn.html

  Olen ollut tyytyväinen Hayn petivaatteisiin, mutta kyllä nämä Marimekot houkuttelevat, ja tämän kirjoituksen jälkeen vielä vähän enemmän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No Hayn pussilakanoista me ei kyllä myöskään luovuta, on ne niin ihanat ja kauniit! Mutta suosittelen myös noita tasaraitoja, ovat sen verran erin tuntuiset.

   Delete
 3. Nyt mun on pakko ostaa ne Marimekon lakanat jos ne o vielä mukavatki :D ovat olleet ostoslistallani ensinäkemästä lähtien. Saikohan niitä tuplana....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tottakai makuja on monia, mutta itse kyllä tykätään lakanoiden pehmeydestä! Tietääkseni näitä ei saa tuplana.

   Delete
 4. Aika ihanat. Mustavalkoiset on omat suosikit. Saakohan noita tuplaversiona?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Anteeksi unohtui vastata. Tietääkseni näitä ei ole tupla koossa, ainakaan en ole nähnyt...

   Delete
 5. Mustavalkoiset tyynyt kruunaa kokonaisuuden, kutsuvaa!

  ReplyDelete
 6. Moikka, Eksyin blogiisi sattumalta. Aivan ihana, palaan varmasti uudestaan! :D

  ReplyDelete
 7. Mä olen vaan NIIN katkera yhä että noita lakanoita ei oo valmistettu vieläkään tuplana. Heti kun valmistetaan niin revin ne rahat vaikka selkärangasta ja ostan. Yhden hengen peitoilla ei meillä vaan osata nukkua...harmi!

  Ihana peti ja sukkiksetkin!:D

  ReplyDelete