today's colours


Päivän värisommitelma. Jo jonkin aikaa sitten pidetyilta Kaapelitehtaan Design markkinoilta löytyi tuo maailman makein Darling Clementinen sitruuna juliste. Ajatuksena oli kehystää printti kun sopivaa kehystä ei löytynyt, mutta nyt halusin sen jo esille vaikkakin hieman suuressa kehyksessä. Pienessä kehyksessä poseeraa RK Designin sarvikuono. 

Viimeaikoina meillä on ollut hieman haastetta saada vauvelia tottumaan juomaan tuttipullosta. Lähinnä siksi, että äiti voisi edes joskus käydä yksin jossain kodin ulkopuolella ja jopa ilman vauvaa. Tokihan sen suloisen hymytytön ottaa mukaansa, mutta toki joskus esimerkiksi kampaamo käynti (tai gaala ilta) olisi ehdottomasti ihan kiva myös omassa rauhassa. Pidän lasisista Lifefactoryn pulloista, mutta ainakaan vielä tuon pullon tutti ei ollut se toimiva. Tutit meillä säilytetään Nomess Copenhagenin keltaisessa Momabox-säilyttimessä. Vaikkakin ne tahtovat kadota teille tietämättömille joka ikinen päivä, yritän päivän päätteeksi palauttaa ainakin muutaman löytämäni takaisin purkkiin.

-

Today's colour combo. A while ago I bought the very cute Darling Clementine lemon poster from the yearly Design Market in Helsinki. I couldn't find it a perfect fitting ready frame yet so now it will be for a while in the slightly too big frame, but at least I got it in use! The small rhino poster is by RK Design.

Lately we've been trying to get the baby to learn to use a bottle too as sometimes it would be quite nice for me to go out, even just a bit, without her too. I'm not saying I would mind going out with her, but sometimes things like hairdresser or a party is definitely working better just by myself. I like the glass bottles by Lifefactory, but at least now the little one doesn't seem to like it so much yet. The baby's pacifiers are stored in the yellow Momabox by Nomess Copenhagen. Even though the pacifiers seem to get lost each day, I try to find at least few of them back to the box every night.

8 comments:

 1. Ai että tuo sitruunajuliste on maukkaan näköinen! Tai no, harmaapilkullinen sitruuna jäisi varmaan syömättä, mutta julisteeseen se sopii ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, joo ei ehkä maistuis, mutta värit näyttää printissä hyvältä! :)

   Delete
 2. Herkullinen väriyhdistelmä. Voi että tuo sarvikuono!

  Sepä se.. eivät ne vauvat viitsisi silloin tuttipullosta juoda, jos muutoin ruokailu tapahtuu mukavammalla tavalla :) Toivotaan, että keksitte jotain ja pääset gaalailemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan totta, onneksi usean päivän harjottelu alkaa hieman tuottaa tulosta ja löytyi vihdoin sellainen pullontuttikin, että neidille jotenkin kelpaa... Tarkoitus ei tosiaan ole vielä muuten siirtyä pulloruokintaa, mutta olisi aika kiva jos se joskus tarvittaessa saataisiin onnistumaan :)

   Delete
 3. Enpä edes huomannut, että oli iso kehys - valkoinen reuna sopii siihen hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, ja yllättävän nopeasti tuollaisiin silmätottuu niin voi olla, että koko kehystys idea vielä unohtuu ;)

   Delete
 4. Ihanan herkullinen sitruunajuliste! Meillä beebi on just 4 kk ja eilen yritin toista kertaa antaa tuttipulloa, mutta kyllä se sellaista äkimistä on! Itse imetin esikoista 1 v. 2 kk ja tarkoitus olisi imettää kuopustakin sinne vuoden paikkeille, joten olisi kiva jos maito maistuisi välillä pullostakin. Nyt tuntuu, että teimme vähän hassusti, kun emme ole totuttaneet kuopusta aiemmin pulloon - esikoinen meinaan alkoi juoda pumpattua maitoa jo kolmen päivän ikäisestä, kun iskä hoiti osan yösyötöistä. Tottuuko kuopus siis koskaan pulloon? Tsemppiä sinne pullotteluun! :)

  ReplyDelete
 5. Ihanat värit ja sävyt! Ja tuo tuttipullokin on niin hentoisen kauniin värinen. Voi, voitaisiin muuten tehdä vaihtikset, meillä kun ei taas maistu muu kuin pullo... ;)

  ReplyDelete