bedroom textiles


Päivän hiljainen hetki ja muutama kuvan räpäytys makuuhuoneesta. Ehkä suosikki lakanamme tällä hetkellä ovat nuo Kodin1:n Annon ruutulakanat. Tekstiilejä ja printtejä vaihtamalla on kiva päästää makuuhuonekin hieman keväisempään tunnelmaan. Valkoinen ja myös ruudullinen tyynynpäällinen on eteläkorealaisen suunnittelijaystävän yrityksen Cool Enough Studion hauskasti muotoa muuttava RE HUHU tyyny. Muut tyynynpäälliset: Tio Gruppen ja Marimekko. Vaaleanpunaisen sävyjäkin oli pakko saada, tällä kertaa kehyksissä. Graafinen printti on RK Designia ja ihanainen sitruuna Darling Clementinen.

//

A quiet moment of the day and a few photos from our bedroom. Those checkered duvet covers by Finnish Anno are probably my favorite ones at the moment. The bedroom got a bit more spring colours just by changing the textiles and prints. The white and also checkered RE HUHU pillow cover is a fun transformable design by a South Corean friend's company Cool Enough Studio. The yellow pillow cover is by Tio Gruppen and the black & white is a bit older one by Marimekko. Also the bedroom needed a tiny bit of pink and that comes now with the prints. The graphic print is by RK Design and lemon by Darling Clementine.

17 comments:

 1. Ihanan raikas kokonaisuus! Tuon keltaisen Tio gruppenin tyynynpäällisen voisin kotiuttaa meille heti. Ja tuo pinkki juliste on ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo samat kaksi on myös myn suosikit tästä kokonaisuudesta :)

   Delete
 2. Oi! Voiko se nyt olla tässä!? Ihana hunajakenno! <3 Sopis hyvin tämän päivän jutun (http://kotiani.blogspot.fi) diy-tyynyjen kanssa! Kiitos, osui ajoitus täydellisesti ;)

  ReplyDelete
 3. Mäkin tykkään, kaikesta! Eniten alkoi houkuttaa nuo Annon lakanat, olen jo pitkään kaipaillut valkoisia petivaatteita. Ruudukolla ne saisi myytyä myös miehelle, jolle pelkkä valkoisuus on aivan liian tylsää :) Laitan lakanat jatkuvasti pitenevälle "hanki Suomesta seuraavalla reissulla" -listalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekään en ole koskaan kaipaillut ihan hotellinvalkoisia pussilakanoita kotiin, mutta näissä on tarpeeksi sitä jotain, mutta ovat ihanan valkoiset :)

   Delete
 4. Aivan ihana kokonaisuus ja tuo keltainen ihanuus tyyny on niin piristys!! :)

  ReplyDelete
 5. Meillä on samaiset lakanat, mutta itse kun olen niin herkkähipiäinen, en voi niitä käyttää..ovat siis hieman liian karheat makuuni. Miehet eivät huomaa, joten perheen pojille lykkään aina Annon ruudut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen ihan tykännyt lakanoiden peruspuuvillan tunnusta, mutta ymmärrän :)

   Delete
 6. Hi! I am going to Helsinki in April. Just wondering if Anno products are sold in a store anywhere central? / sofia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! You should find Anno products in Kodin1 (Kaisaniemi metro station) and Anttila shops in Helsinki center :)

   Delete
 7. Ihanat tyynyt, ihastuin kovin tuohon valkoiseen.

  ReplyDelete
 8. Ihanat ruutulakanat ja muutenkin niin raikkaan näköistä - tykkään! :)

  ReplyDelete
 9. I love the bedding. And the room... :)

  ReplyDelete
 10. Tosi kiva setti! Olen katsellut noita samoja lakanoita ja tämä postaushan suorastaan sysää kaupan suuntaan :)

  ReplyDelete
 11. Ruutu on mullakin just nyt aikas takaraivossa jyskyttävä kuosi mutta en uskalla ostaa tähän taloon enempää uusia lakanoita ellen vanhoista hankkiudu eroon

  ReplyDelete
 12. Nyt on pakko sanoa, että ihmettelen vähän miksi Annon vuodevaatteita hehkutetaan blogeissa. Ihastuin niihin blogimaailmassa ja ryntäsin ostamaan, mutta enpä sitten ostanutkaan, sillä ne olivat mielestäni aika huonoa laatua. Puuvilla oli karkeaa, mutta kumminkin löröä, halpiksen oloista. Ei ollenkaan sitä laatua, mitä vuodevaatteilta odotan. Näyttävät toki oikein pirteiltä.

  Maija

  ReplyDelete