arvonnan voittaja / giveaway winners


Lilly's Eco Clean -tuotesetin arvontaan tuli oiva määrä osallistujia ja kiitos kaikille vastauksista suhteestanne ekotuotteisiin kodin siivouksessa, niitä oli oikein mielenkiintoista lukea!

Voittaja kommenteiksi numerogeneraattori arpoi numerot: 13 ja 120, eli tuotepakettien voittajat ovat:

Pilviraitin Marjaana:
Meillä käytetään vähän sekä että. Esim. kylppäri ja kissanlaatikko siivotaan tujummilla aineilla, kun taas yleispuhditukseen ja pyykinpesuun pyrin käyttämään ekologisempia vaihtoehtoja. Myös keittiökaappien sisältö (mm. sooda, etikka) on käytössä satunnaisesti.

ja
 
Jelluna
♥ Suosin, etsin ja ajattelen yhä enempi ekoa, mutta rahaa emme kykene laittamaan ekotuotteisiin kauhean paljon kuitenkaan. Kodin pesutuotteissa ostamme aika usein marketeista jotakin peruspuhdistusaineita.

Paljon onnea! Voittajat laitatteko minulle osoitetietonne pinjacoladas(at)gmail.com niin saadaan palkinnot teille tulemaan!

 //

The winners of the Lilly's Eco Clean product sets are Pilviraitin Marjaana and Jelluna! Congratulations!

4 comments:

 1. Tämä oli niin mahtava arvonta! :) Innoissani odotan pakettia, jotta pääsen testaamaan tuotteita! <3 Milloinkahan paketti on perillä? :)

  Terveisin, Jelluna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kiitos viestistä! Harmi jos palkinto ei ole tullut vielä perille! Laitoin viestiä eteenpäin ja toivottavasti saat palkinnon pian! Ilmoittele minulle takaisin joss sitä ei vieläkään kuulu.

   Delete
  2. Paketti on kotiutunut. Aaaivan ihania juttuja. <3 Uuteen kämppään saan pesuaineet! :)

   Delete
  3. Hyvä hyvä! Siinä oli pieni hikka matkalla, mutta onneksi tuotteet pääsivät vihdoin perille! Kiva kun tykkäät! :)

   Delete