dining in Helsinki / Krog Madame

Yhteistyössä Suomen Blogimedia & Krog Madame

Pari viikkoa sitten pääsin maistelemaan tämän Krog Madame Bistron herkkuja kun kokoonnuimme porukalla juhlistamaan 1-vuotiasta Suomen Blogimediaa ja sen kunniaksi Krog Madame haluaa tarjota myös blogin lukijoille kesäetuja! Krog Madamen Bistro sijaitsee Helsingin Kampissa, Lapinlahdenkatu 3. Itse pääsen nykyään suhteellisen harvoin ulos syömään iltaisin, eli niinä harvoina kertoina on kiva valita myös hyvä ravintola, eikä Krog Madame pettänyt tätä äitiä. Tapas alkupaloista mieleen jäivät varsinkin patatas bravas ja gorgonzola täytteiset herkkusienet ja nieriä pääruoaksi oli myös oikein hyvä ja kesäisen kevyt valinta. 

Jos etsit siis ravintolaa Helsingin keskustan alueella nyt kesällä niin nyt kannattaa käydä testaamassa Krog Madame, sillä sanomalla BISTRO ravintolan kassalla saa -20% alennusta à la cartesta ja terassilla saa talon viinipullon 20€ sanomalla OHOY. Me söimme tällä kertaa sisätiloissa, mutta vaikka kesäilta viilenisikin niin Krog Madamen viihtyisältä sisäpihan terassilta löytyvät myös lämpölamput ja korilliset vilttejä! Molemmat tarjoukset ovat voimassa elokuun loppuun saakka.

/

Few weeks ago we celebrated the Suomen Blogimedia turning 1 year in a Krog Madame Bistro restaurant in Helsinki. We had delicious dinner and Krog Madame wants to invite also our blog readers to dine in their restaurant with -20% sale of the à la carte menu by saying BISTRO at the cash desk. If you go out on their cosy terrace you can get a bottle of the house vine with 20€. Even with the cool summer weather terrace seems like a nice place with their heating lamps and blankets! Krog Madame is located in Lapinlahdenkuja 3 in Kamppi area. The offers are valid until the end of August.


2 comments:

  1. Vakkarilounaspaikkani. Olipa kivaa nähdä se upeissa kuvissa! Salaattipöytä on ihan ykkönen, ja kasvisannoksetkin hyviä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Kiva kuulla, että salaattipöytä kannattaa lähteä testaamaan :)

      Delete