WOOD exhibition at Lokal / puuta Lokalissa

Eilen Helsingin Lokalissa avautui kauniin harmoninen WOOD -näyttely. Lokal on pieni sympaattinen ja kaunis galleria, kauppa ja kahvila, missä kannattaa ehdottomasti pistäytyä kahvilla ja kurkistaa tyylikäs puun eri ominaisuuksia ja muotoja esiintuova Wood-näyttely. Näyttely on esillä kuukauden, eli 13.7. saakka, Lokalissa eli Annankatu 19. 

/

This WOOD exhibition opened in Lokal Helsinki just yesterday and is shown until July 13th in Annankatu 19. Lokal is a very cute and beautiful simple gallery space that has a small shop and a café as well. If you're in Helsinki this is worth visiting to see a bunch of beautiful wooden products and art pieces with a cup of coffee.

Näyttelyssä on mukana myös ihanan Hanna-Riikka Heikkilän maalaamia lintuja sekä makkaroitakin tietysti ja mm. tuo alakulman Jäätelöpuu-työ.

/

These cute paintings are by lovely Hanna-Riikka Heikkilä

Nämä kauniit ihanuudet ovat Nathalie Lähdemäen Lokalille suunnittelemat ohuet espresso- ja cappuccino-kupit.

/

These delicate and thin porceline cups are made especially for Lokal designed by Nathalie Lähdemäki.

6 comments:

 1. Näyttää tosi mielenkiintoiselta, hienoja kuvia! Pitäis kyllä käydä toi tsekkaamassa itsekin.

  ReplyDelete
 2. Hienoja kuvia, varsinkin vaaleasta puusta tehdyt esineet kiehtoo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Puu on kyllä kaunis materiaali, itse pidän paljon myös vaaleasta puusta ja puun tuomasta lämmöstä sisustuksessa.

   Delete
 3. Kaunista! Minulla oli pitkään jokin hurja vastareaktio kellastuneelle männylle: Meiltä ei löytynyt kotoa kuin yksi puupintainen esine (valkoiseksi maalattuja kylläkin), nimittäin enon tekemä juustolauta. Nyt puuta alkaa taas, vaaleassa muodossaan, hiljaksiin ujuttautua kotiimme. Ja koivuntuohi, voi että se on kaunista!

  P.S. Suomalaisen nuoren taiteilijan taidejulisteita olisi arvonnassa:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/06/05/taidearvonta/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsellä tosiaan tuo puun lämmin sävy tuo kodikkaan fiiliksen. Ihan kellastunut mänty ei ole kuulunut ihan omiin suosikkeihin myöskään, mutta kovasti vaikuttaa olevan trendi nousussa :)

   Delete