Last look at this livingroom


No niin, muutto uuteen kotiin on jo aivan ovella ja vanha koti alkaa olla jo muutolaatikoiden valtaama. Muutama päivä sitten ennen sohvan lähtöä siskoni luoksen nappasin muutamat kuvat vielä tämän kotimme olohuoneesta, hassua muuten kuinka kuvia ottaakin aina samoista kuvakulmista! Mutta onneksi pian tulee vähän uuden näköisiä huoneita kuvattavaksi! 

Aika haikeaa tämä muutto on myös osaltaa, vaikka uusi koti on kuinka ihana. Tänne on kuitenkin odotettu meidän lapsia syntyväksi ja tänne heidät on tuotu sairaalasta. Itse asiassa tajusin myös, että täällä kodissa olen asunut aika paljon koska äitiys- ja hoitovapaat on vietetty täällä, eli nämä kotiäitivuodet. Eilen esikoinen hyvästeli myös rakkaan päiväkotinsa haikeana.

Inhoan oikeastaan tätä pakkaamista aika paljon! Mutta onneksi armon aikaa ei enää ole paljon jäljellä ja tästä on vain nyt selvittävä. En malttaisi pysyä pois uudesta kodistamme ja pianhan siellä ollaankin jo! Mukavaa viikonloppua ja täällä takaisin pakkaamaan!

/

Our move to the new home is getting closer. I took a few last photos of our living room as it used to be just before our couch moved to my sister's place. I'm super happy to move to our new home but this home has been a special one too, mainly because our daughters have lived their first years here.

Wishing you a fun weekend and now I get back to the moving boxes!

8 comments:

 1. Voimia muuttoon, se on aina aikamoinen ponnistus sekä fyysisesti että henkisesti. Itse jännäilen nyt jo miten selviän kun ensi kesänä pitää luopua tästä itserakennetusta talosta. Tulee tekemään tiukkaa, vaikka muutosta palkintona on uusi, (hienompi?) itserakennettu talo! :-D Aikansa kutakin, niinhän ne sanoo.

  ReplyDelete
 2. Tsemppiä muuttoon! <3 Pakkaaminen ei ole koskaan mukavaa, mutta sepä onkin sitten ihanaa kun pääsee niitä laatikoita ja tavaroita siellä uudessa kodissa paikoilleen laittamaan!

  -piia

  ReplyDelete
 3. Voi että kun on nättejä kuvia :) Onnea uudesta kodista! Kyllä olisin itekkin jo ihan valmis muuttamaan uuteen kotiin, mutta näillä nurkilla nyt mennään toistaiseksi.

  ReplyDelete
 4. Onnea uudesta kodista!

  Mulla huomenna muutto ja itse sain vasta tänään pakattua loppuun yksiön, jossa asuin vain yhden ainoan vuoden. Senkin pakkaamisessa oli jo hommaa ja omat tuskansa. Tsemppiä siis sinne, vähän isomman asumuksen pakkaamiseen!

  Onneksi kamalan pakkaamisen yksi palkinto on se, että vihdoin pystyy luopumaan turhista, nurkissa pyörineistä tavaroista! Toinen loistopalkinto on se, että useimmiten uusi kohde on entistä ihanempi ja todellakin pakkaamisen arvoinen :)

  Innolla odottelen jo kuvia uudesta kodistanne!

  ReplyDelete
 5. Onnea uuteen kotiin! Vanhoja koteja aina kaiholla muistelee mutta onneksi uusi koti saa aikaan myös uusia kauniita muistoja!

  ReplyDelete
 6. Voi muruset... Vanhan kodin jättäminen taakse on aina vähän haikeaa, mutta uuteen astuminen sitäkin ihanampaa! Toivottavasti selviätte laatikkorulianssista, tsemppiä muuttopuuhiin ja innolla odotan lisää kuvia uudesta. Ja tuun kylään heti kun huolitte :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos paljon kaikille ja terkut täältä uudesta kodista! Muuttolaatikoiden purku on vauhdissa ja eiköhän jossain vaiheessa kyllä jotain kuvia saada, kunnon sisustuskuvia kyllä saa ehkä odottaa hieman enemmän ;)

  ReplyDelete
 8. Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää nämä kuvat vaan niinpä tulee varmasti uudessakin kodissa näyttämään :)

  ReplyDelete