Pinjacolada posters / Julisteita myyjäisiinInnostuin tekemään pienen erän lapsellisia julisteita myyntiin meidän tulevan lauantain Sisustusbloggaajien kirpputori ja myyjäis -tapahtumaan. Kuvissa seikkailevat kaverukset: karhu, kettu ja jänis. Julisteita on A4 ja A3 kokoa melkein kaikista. Jos kiinnostusta löytyy niin näitä tulee varmaan myös myyntiin tänään avattuun bloggareiden Maker's Market -myyjäissivustoon netissä. Tervetuloa siis lauantaina Pasilan Veturitalleille klo 10-16!

/

I made few kids room posters for our Saturday's bloggers market. These little bear, fox and rabbit are good friends. Lets see if there's interest they might come for online sale also! See you on Saturday in Veturitallit Pasila between 10-16!

10 comments:

 1. Onpa ihania! Toivottavasti näitä olisi vielä huomenna iltapäivästä jäljellä, pääsen vasta silloin paikalle! Myynti-intoa & nähdään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! No, mutta jos ihme sattuukin ja menevät vallan loppumaan, niin jospa näitä saisi tehtyä myöhemmin vielä lisää :) Nähdään huomenna!

   Delete
 2. Onpa kivoja! Missä olet tulostuttanut julisteet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Printtien teko meni sen verran viime tinkaan nyt, että nämä tehtiin ihan lähimmässä printtipaikassa. Mutta jos tämä tästä lähtee eteen päin, niin pitää etsiä kunnon painopaikka ja hioha laatu ihan kohdilleen.

   Delete
 3. Nämä kun näin eräässä blogissa ajattelin että ainakin tuo puputaulu on saatava! Nyt ne löysin, mutta vieläkö saisi tilattua uusia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kyllähän näitä minulla vielä löytyy! On ollut tarkoitus laittaa loppuja tänne blogiinkin myyntiin, mutta unohtunut jossain käänteessä :) Laita minulle sähköpostia pinjacoladas@gmail.com niin saadaan ainakin pupu-printti sulle!

   Delete