Desk for sale / Pöytä kaupan


Muutto uuteen kotiin on pian edessä ja nyt vihdoin on aika hankkia hieman isompi ruokapöytä. Tämä monta vuotta käytössä ollut Habitatin työpöytä on palvellut meitä ensin Turussa työpöytänä, jonka jälkeen siitä tuli ruokapöytä ja jossain välissä lasilevy sai alleen myös HAY:n valkoiset pukkijalat. Nyt pöytä on kaupan alkuperäisessä kokoonpanossaan eli jo hieman kulumaa ja jälkeä saaneissa kellertävissä raakapuisissa pukkijaloissaan (minimi korkeus n. 71,5cm, leveys 35cm ja syvyys 85) sekä päällään 80 x 180 cm lasilevy. Maalia päälle ja puujalat saavat uuden elämän! Lasi on profiilista katsottuna vihertävää lasia, päältä päin sävy näkyy haaleana. Lasissakin on toki käytössä tulleita pieniä naarmuja siellä täällä ja reunassa nopeasti katsottuna yksi parin sentin ohuen ohut muutossa tullut lohkeama (pöytähän on alumperin muuttanut suomeen ihan Pariisista saakka). Hieman kulunut toki, mutta varsin siisti yhä ja oikein tukeva ja toimiva!

Koon takia en taida kantaa pöytää ensi lauantaiseen Bloggaajien Kirppis & myyjäisille, mutta katsotaan löytäisikö pöytä uuden kodin jo tätä kautta.

HABITATIN LASINEN PÖYTÄLEVY JA TÄYSIPUISET PUKKIJALAT YHT. 85€. Menee nopeimmalle ja yhteydenotto pinjacoladas@gmail.com. Nouto Helsingistä Pasilasta. PÖYTÄ MYYTY!

/

I'm selling this old well used desk with glass top 80 x 180 cm and wooden legs both from Habitat. Pick up from Helsinki and altogether 85€. SOLD!


No comments:

Post a Comment