What a party @ Hunajaista!


Viikon vanhoja kuvia aika mielettömistä kotibileista Hunajaista blogin kodissa! Mikäs sen parempaa kuin hyvä seura, erittäin hyvä ruoka ja vielä live musiikki! Vietimme iltaa bloggaajaporukalla ja ruokabloggari Hanna valmisti meille illan myötä sellaisia herkkuja Arlan sponssaamista aineksista, joita jäi kieltämättä kaipaamaan vaikka useampaa lajia ehtikin hakea lisää pariin otteeseen... Onneksi reseptit ovat tulossa jossain vaiheessa Hannan blogiin, niin voi päästä kokeilemaan esim. noiden chilitofujen valmistusta kotonakin!  

Kuvia tietenkin otettiin paljon, minkäs bloggaajat luonnolleen voivat ja varsinkin kun muiden bloggaajien seurassa kuvaaminen ja instagramin päivitys on täysin sallittua! Suuri illan yllätys oli ilta kymmenen jälkeen olohuonekeikalle saapunut Aivovuoto! En ehkä ole ihan niin kova räppimamma kuin Hunajaisen Riikka, mutta olipa hyvä keikka ja nautin siitä kyllä täysillä! Muutama vuosikymmen sitten olin vielä kova Raptori fani, ei siitä nyt sen enempää, mutta musiikkimakuni on kyllä aika laaja vaikka toki tietyn tyyppinen musa puree aina parhaiten. Suuri kiitos Riikalle ja Villelle huikeista bileistä! <3

/

A week ago I had great time in my blogger frien Riikka's place at Hunajaista. It was a very fun blogger home party, with a lot of photos taken, very good food and even live music by a finnish rap group Aivovuoto playing a living room gig! Thank you so much Riikka & Ville!

2 comments:

  1. Vaikuttaa kivoilta bileiltä. Hei sinullekin vinkkaan, blogissani on kiva arvonta.

    ReplyDelete