Kettukarkki SHOP / Pienen kaupan avajaisissaYstäväni, Kettukarkki blogia kirjoittava Maire toteutti unelmansa ja avasi oman kaupan. Kettukarkki SHOP avasi ovensa netissa pari viikkoa sitten ja kaupan avauduttua juhlistimme tapahtumaa pienellä porukalla Kettukarkki SHOP:in erittäin kauniisti järjestellyllä varastolla, eli Mairen kodin kellarissa. Pieni puoti on siis eettisesti valmistettuja ja ekologisia kodin pientarvikkeita ja -puhdistusaineita myyvä nettikauppa.

Kettukarkki SHOP:iin Maire on koonnut valikoiman tuotteita, jotka kelpuuttaisi myös omaan kotiinsa. Kaupan valikoimista löytyvillä tuotteilla saa kauniita tuotteita keittiö- ja kylpyhuonekäyttöön ja näitä tuotteita todellakin kehtaa pitää esillä myös ulkonäkönsä ansiosta! SHOP:in erikoisuus ovat kahdessa koossa saatavat kauniit turkkilaiset Hamam-pyyhkeet, pyyhevalikoima vaihtelee hieman saatavuuden mukaan, mutta tietyt pyyhkeet pysyvät aina kaupan hyllyllä. Kieltämättä innostuin juuri ohuiden pyyhkeiden tunnusta ja sävyistä ja toki piti niitä pari ostaa omaankin kotiin!

Kaupan hyllystö löytyy myös useita siivous ja puhdistustuotteita keittiöön. Mm. kotimainen ja ekolooginen Musta 5101 tiskiharja on jo oma suosikki, mutta myös kotimaisen Sokevan keittiöharjoihin. Kauppa myy myös ruotsalaiset ihanan tuoksuiset L:A Bruket luomukäsisaippuat oikeasti valloittivat tuoksullaan. Valikoimasta löytyy myös mm. Maison Bellen kodin puhdistustuotteita, Kaunisteen keittiöpyyhkeitä ja mm. Iris Hantverkin rikkalapio- ja kihveli ja keittiöharjoja. 

Kettukarkki SHOP:issa on nyt muuten postikulut vain 4,90€ sunnuntaihin 14.12. saakka! Mukavaa toista adventtia!


My friend Maire just opened her own webshop Kettukarkki SHOP. We celebrated the shop a week ago in her well organized shop storage at her basement. Love the beautiful and ecological product selection of hers!

6 comments:

 1. Kettufanin täytyy ehdottomasti poiketa kettukaupassa. Kiitos vinkistä.

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihanasta tekstistä!
  Ja mua vähän huvittaa toi mun hapsottava hiuskuontalo - oli niin haipakka päivä ettei oikeesti ehtiny edes peiliin kahtoo, apua :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ole hyvä :) Mun mielestä olit niin edustavan näköisenä. En edes ajatellut tuota sun tukkakuontaloa kuvassa, sitäpaitsi eikös se ole hyvä jos kaupantädillä riittää kiirettä niin ettei sitä koko ajan ehdi kaikkia hiussuortuvia ojentaa ;)

   Delete